2777
2789

مادرم استفاده میکنن و واقعا تاثیرداشته روشون چه از نظر چشم زخم و چه چیزای دیگه  

◦•●◉✿   ➰ تـو ؋ـقـط قسـمتے از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـاט پـر از رازم..🌱 ️  ✿◉●•◦

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرم استفاده میکنن و واقعا تاثیرداشته روشون چه از نظر چشم زخم و چه چیزای دیگه    

منم خیلی تعریفش شنیدم  ولی نمی‌دونم روی اینکه آدمایی که قرارع بهت ضرر بزنن ازت دور می‌کنه یانه

اگه جواب دادن منم لایک کنید لطفا 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
منم خیلی تعریفش شنیدم  ولی نمی‌دونم روی اینکه آدمایی که قرارع بهت ضرر بزنن ازت دور می‌کنه یانه

حرز امام جواد زیاد توصیه شده برای جلوگیری از آسیب چشم زخم یا کارا وحیله های دیگران نسبت به فرد و ...،میگم مامان خودم همش حس بد داشت واینا ولی بعد از گرفتنش میگفت و میگه همه جوره بهتره عزیزم...

◦•●◉✿   ➰ تـو ؋ـقـط قسـمتے از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـاט پـر از رازم..🌱 ️  ✿◉●•◦
حرز امام جواد زیاد توصیه شده برای جلوگیری از آسیب چشم زخم یا کارا وحیله های دیگران نسبت به فرد و ... ...

مرسی عزیزم مادرتون سلامت باشند انشالله😍منم میخوام تهیه کنم انشالله تاثیرخوب بزارن رو زندگی منم

خواهر شوهر منم یه بازو بندی رو دستش بود گفت حرز امام جواد البته یه نمازی هم داره اونم گفت باید بخونی ...

من میخواستم ب مجموعه امام رضا سفارش بدم که ازخود حرم امام رضا میفرستم واینکع نمازایناش خونده شده

مرسی عزیزم مادرتون سلامت باشند انشالله😍منم میخوام تهیه کنم انشالله تاثیرخوب بزارن رو زندگی منم

فداتون گلم ،انشالله برای شمام پر از آرامش وتاثیر خوب  باشه   

از کجا میشه تهیه کرد

قیمتش چند؟

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
از کجا میشه تهیه کرد  قیمتش چند؟

از سایت ها البته باید جای درستی سفارش داده بشه چون باید آدم مومنی نوشته باشد قلم و ساعتش خیلی مهمه و نماز داره من خودم از حرم امام رضا می‌خوام تهیه کنم که کسیکه ازدوستانم هست قابل اعتماده بهم معرفیش کرده قیمتشم هم۳۵۰تومن