2777
2789
از سایت ها البته باید جای درستی سفارش داده بشه چون باید آدم مومنی نوشته باشد قلم و ساعتش خیلی مهمه و ...

خب شما نزدیک حرمی یا برات میفرستن؟

کدوم شهری

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
لطف میکنی یه شماره ای سایتی چیزی ازش بذاری که مام بتونیم سفارش بدیم

۰۹۲۲۵۶۵۷۸۹۷

قبلش حتما تحقیق هم بکنید باز از جاهای دیگه ولی من ب اینجا مطمئنم چون از خود مشهد ارسال میشه ازشون تو واتساپ بپرسید۸۰تا اثر داره و خیلی تعریف میکنن میگن خیلی رو زندگی تاثیرداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما نزدیک حرمی یا برات میفرستن؟ کدوم شهری

من تهران هستم اینجا از مشهد خود حرم میفرستم میگن خیلی تاثیر داره  منمبراخودم سفارش دادم انشالله که رو زندگی منم تاثیربزاره

عاااااااالی از همه لحاظ

واقعا؟خداکنه برامنم جواب بده البته مطمئنم که عالی میشه برامنم الانامروز سفارش دادم من.میگم روی اینکه آدمایی که دوت هستن بخوان بهت ضرر بزنن باعث دور شدن اون ها هممیشه؟

من تهران هستم اینجا از مشهد خود حرم میفرستم میگن خیلی تاثیر داره  منمبراخودم سفارش دادم انشالله ...

انشالله که تاثیر میزاره اگه تاثیر چنانی داشت برات همین تاپیک ریپ بزن بهم بگو ممنون 🙃

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین