2777
2789
عنوان

کمک🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه از جواد خوشت نمیاد باهاش کات کن ولی با امیرم نباش آخه اگه عاشق هم شدین و ازدواج کردین اونوقت ...

ببین جواد ازون آدمایی که شکنجه یه دختر و بازی با دلش براش‌ راحته 

با خیلی های دیگه هست من زیاد براش اهمیت ندارم🥴

ببین جواد ازون آدمایی که شکنجه یه دختر و بازی با دلش براش‌ راحته  با خیلی های دیگه هست من زیاد ...

بیخیال جواد شو... 

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
امیر چی؟

گفتم که اگه با امیر باشی احتمالا جواد برات تو آینده مشکل ساز بشه...

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

😑

پسرخاله بزرگرو بگیر کوچیکه نچسبه شبیه شوهر نیست بهش داداشی بیشتر میخوره خاک برسرش با این فردین بازیای مسخره قباحت داره یه پسر نامحرمو پاس بدی به ناموست خاااااک برسرش کنن که گند زد به همه چی با این بچه بازیا و احساسی برخورد کردناش انگار انتخاب شوهر بچه بازیه با خاله بازی بچگی اشتب گرفته یارکشی میکنه نکبت 🤭

نمیگه دختر خودش عقل کل و اکمل الکاملین🤭 هست به این فکرا میخنده اه حالم بهم خورد

🤭😝✌️
ببین جواد ازون آدمایی که شکنجه یه دختر و بازی با دلش براش‌ راحته  با خیلی های دیگه هست من زیاد ...

خب دختر این سوال پرسیدن داره .امیر دیگه

نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره ...
مگه مردها احساس ندارن ؟ مردی که گریه نکنه مشکل داره😒

مردی که برای دختری گریه کنه یعنی عقل نداره و احساسیه اینا میزنن طرف رو لت و پار میکنن بعد میان گریه میکنن من رو ببخش بدون تو نمیتونم زندگی کنم