2777
2789
عنوان

رفع سودا

21678 بازدید | 30 پست

دوستانیکه تجربه درمان سودا دارن...

طب سنتی میگه بدجوری سودات غلبه کرده، رحم سرد،نازایی ، پرولاکتین بالا، شقاق مزمن یبوست وحشتناک، موخوره ریزش مو و سردرد و خستگی براتون نگم دیگه😔کسی بلده من چطوری زودی خوب شم؟ دعاتون میکنم فقط بهم نگین برو دکتر که هردکتری بوده رفتم و کلی داروی گیاهی و شیمیایی ولی اون اثری که باید میداشت و نداسته. رژیم غذایی؟اسموتی یا معجون رفع سریع سودا چی بلدین؟ خدایا یه معجزه بده خسته شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سرچ کن دکتر خیر اندیش بین چی گفته راجب این چیزا .. خودش هر چی بخوای گفته راجب این چیزا

روتین مسایلو میگن ولی انگار اون نکته اصلیشو هیچکی نمیگه یا شایدم رو همه یجور جواب نمیده 

هیچ وقت داروی شیمیایی و گیاهی رو باهم استفاده نکن 

وقتی میگی سودا یعنی اعتقاد به طب سنتی داری دیگه 

پس با داروهای یه دکتر برو جلو 

مهمترین چیز مداومت به استفاده از داروها و تغییر سبک زندگیته که الان وضعت اینه عزیزم

دوستتون دارم 💕

از همون طب سنتی بپرس خب، البته من طب اسلامی رو بیشتر قبول دارم. برای سودا داروی سودا بر، حجامت، نوره ...

حجامت برای دفع سودا از کجا میگیرن و زمان مناسبش کیه عزیزم میدونی؟

فقط گرم نگهدار روغن بنفشه داخل بینی سردیجات ممنوع ماساژ دادن با ترکیب روغن های گرم بادکش گرم

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
از همون طب سنتی بپرس خب، البته من طب اسلامی رو بیشتر قبول دارم. برای سودا داروی سودا بر، حجامت، نوره ...

نوره هم فوق العاده است 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
هیچ وقت داروی شیمیایی و گیاهی رو باهم استفاده نکن  وقتی میگی سودا یعنی اعتقاد به طب سنتی داری ...

اخه بخاطر پرولاکتین باید داروشیمیایی بخورم دکترم اجازه نمیده قطع کنم 

چطور استفاده کنم؟ برای گرم کردن رحم خوبه اره؟

هربار رقیق درست کن از زیر گردن تا کف پا بذار آره اما اگه برای بارداری میخوای رحمت و بادکش هم بکن با روغن سیاهدانه ماساژ بده پلاستیک بکش روش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز