2777
2789
عنوان

رفع سودا

| مشاهده متن کامل بحث + 26564 بازدید | 30 پست
هربار رقیق درست کن از زیر گردن تا کف پا بذار آره اما اگه برای بارداری میخوای رحمت و بادکش هم بکن با ...

به نظرت اگه هرشب انجام بدم چقد طول میکشه جواب بگیرم؟ فعلا یبوست داغونم کرده و شقاق، دردم اگه یکی بودی چه خوب بودی 😂

به نظرت اگه هرشب انجام بدم چقد طول میکشه جواب بگیرم؟ فعلا یبوست داغونم کرده و شقاق، دردم اگه ی ...

نمیدونم عزیزم من طبق تجربه اطرافیان گفتم 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکنار داروهات اصلاح سبک مهمه  و روغن مالی کف پا هرشب دستورش هست   پرهیزات   تو نت سرچ کن  پیگیر طب اسلامی هم باش    تغییر مزاج متاسفانه خیلی طول می کشه  صبر و مداومت لازم داره  ولی ارزشش رو داره    اگه درمان نشه انواع بیماریها میاد سراغ انسان که درمانش خیلی سخته

سلام 

نوره هم خیلی تاثیر داره در رفع سودا

نوره باید اصل باشه یعنی نوره ای باشه که آرسنیکش رو جدا نکرده باشن اگه نوره رو به کف پا و زیر بغلت بزاری و سودایی باشی کف پا و زیر بغلت سیاه میشه این یعنی سودا داره دفع میشه چند بار نوره بزاری میبینی دیگه سیاه نمیشه البته نوره گذاشتن در روز های چهارشنبه و جمعه نهی شده در این روز ها خوب نیست نوره گذاشتن

کس دیگه تجربه ای داره؟ خصوصا از حجامت

کسیکه طبع بدنش سرده نباید حجامت کنه برای شما خوب نیست

شما باید حجامت گرم یا همون بادکش گرم کنید و عسل ناشتا و اسفند شبانگاه(اسفند رو یک ق مربا خوری فقط قورت بدید) و برای یبوست هم روغن سیادانه  چکاندن داخل ناف ۴۰ شب عالیه