عروس عمم همش پشت سرمون حزف میزنه ..مثلا گفته من واسه بچه فلانی(من) که بدنیا اومده لباس آوردم بچشو ختنه کرد لباس آوردم حالا پسرمو نامزد کردم عروسمو پاگشا نکرده ..دعوتش نکرده از یه بسته شکلات ترسیده که بخره ..حالا من قبلنا خیلی خیلی به این خانم بها میدادم از یه جایی به بعد سرد شدم چون خیلی در تلاشه با حرفاش بقیه رو تحقیر کنه از بالا به همه نگاه میکنه توقعاتش بسیااار زیاده و کارایی که براش میکنن رو نمیبینه اما کارای کوچیک خودشو بزرگ میکنه و همه جا میگه الانم گفته منو عروسی پسرش دعوت نمیکنه🙄
فدای سرت . ازین به بعد هم بهش کم محلی کن و بهش بها نده بزار هرچقدر دوست داره پشت سرت حرف بزنه . به نظرم از کسی که این خبرا رو هم برات میاره که فلانی پشت سرت اینارو گفته هم فاصله بگیر . اونم خیرخواهت نیس بنظرم
قبلنا همیشه شام دعوتش میکردم بهترینا رو براش میاوردمو پذیرایی میکردم پسرش از زندان آزاد شد برادرشوهرم که از خارج اومده بودو خونه ما بود پسرشو دعوت کرد حالا اونروز میگه پسرمو دعوت نکردین گفتم دو دفعه دعوت کردیم یبار کباب یبارم مفصل شام پختم گف اونو شما زنگ نزدبن که برادرشوهرت زنگ زد دعوتمون کرد 😳😳😳😳😳حالا خریدارو شوهرم کرد پختو پزو من کردم خونه من من اومدن اما به پای برادرشوهرم تموم شد
عه😁 شامل حال مامانا نمیشه پس . بیخیال طرف شو همون کم محلی بهترین راهه . من چند ساله از تمام فامیل فاصله گرفتم . نمک میخوردن و نمکدون میشکستن. میومدن خونم و وقتی میرفتن پشت سرم حرف میزدن که اینجوری بود اونجوری بود. واقعا وقتی فکر میکنم بهشون ناراحت میشم