2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم و عنبر نسارا

3881 بازدید | 18 پست

دوستان زخم دهانه رحم دارم خیلی تحقیق کردم گفتن درمان سریعش فقط با عنبرنساراست میشه طرز استفاده اش رو بگید    شما هم استفاده کردید تا بحال؟ دکتر هم رفتم فایده نداشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بزاریش داخل اسفند دود کنیو رو پینیکی یا گاز بعد دودشا بدی به خودت من اینجوری چند بار مصرف کردم

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️
خارش شدید همراه با ترشح و لکه بینی شدید بین دو پریود

اها 

عزیزم خیلی معذرت میخوام موقع رابطه از داخل احساس سوزش نداشتی؟

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️
خوب هم شدی؟ با این روش؟

اره به نظرم اگه چند روز مرتب انجام بدی بی تاثیر نیست 

تزریق واژینال عسل طبیعی هم شنیدم برا زخم خیلی خوبه گلم

مرسی از راهنمایی گلی   میگم ببخشید تو هم زخم داری؟

خواهش گلم 

ن فک نکنم اخه من خارش یا ترشح بد بو یا لکه بینی ندارم فقط دو سه سریه این اواخر موقع را،بطه از داخل سوزش داشتم برا همین پرسیدم 

انشالله هرچه زودتر شمام خوب شی عزیزم

خواهش گلم  ن فک نکنم اخه من خارش یا ترشح بد بو یا لکه بینی ندارم فقط دو سه سریه این اواخر موقع ...

آها حتما برو دکتر شایدخدایی نکرده عفونت داشته باشه آخه دکتر به منم گفت اگه زودتر میومدی زخم ایجاد نمیشد آخه زخم دهانه رحم از عفونت بوجود میاد من اولا اهمیت نمی دادم دیر رفتم اینجوری شد

آها حتما برو دکتر شایدخدایی نکرده عفونت داشته باشه آخه دکتر به منم گفت اگه زودتر میومدی زخم ایجاد نم ...

باید برم معاینه یا تست پاپ اسمیر؟