2777
2789

هعییییی

همه رو برق میگیره ما رو چراغ نفتییی

الانم دیگ محلشم بزارم خودما مسخره کردم چون خیلی از لحاظ جایگاه ازم جلوتره...من دیپلممم:((((

پس فردا هم اگه بشنوم با هم دانشکده ای چیزی ت میزنه...فک کنم بمیرم:(((

ب کسی جز اونم نمیتونم فک کنمممم....میدونم بد باختم...سر دلم بد بااختممم

چ کنم دخترا....

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

دوستید؟

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

بهت پیشنهاد دادخ بود قبلا. 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهت پیشنهاد دادخ بود قبلا.  

نه اما قبل کنکورش منه خر عاشقش شدم...هیچوقت نذاشتم بفهمه...الان جایی همو میبینیم میبینم توجهش بهم هستا..اما من نمیتونم محلش بزارم:(

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
نه اما قبل کنکورش منه خر عاشقش شدم...هیچوقت نذاشتم بفهمه...الان جایی همو میبینیم میبینم توجهش بهم هس ...

تف تف چ بد

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
 ما دخترا هم سر این چیزا واقعن نابود میشیم🥲💔🫂بنظرم اگه تونستی اگه واقعن دوسش داری برو بهش ...

نمیشه عزیزم...فامیله‌‌...و بدتر اینکه مطمئنم ب همه میگه...رسممون نیست دوستی و اینا...

فقط تنها راهم کنکور دادنه

خب پس الان حرفتون چیه 😐 هیچوقت درگیر پسر نشید اول بزارید اون تا خرخره غرقتون بشا بعد محل بزارید و ...

حرفم انیه

تمام روحم درگیرشههه...نمیتونم ب کسی دیگ فکر کنم

و از طرفی اونم دست نیافتنی...چیکار کنم؟😭🥺

نه اشتهایی برام مونده نه روحیه ای...دارم میمیرم ابجی

ولش کن عمرتوحروم نکن من ۱۶سالگی عاشق یه پسری شدم شب وروزم گریه شد تورویاهام باهاش زندگی میکردم براش ...

😭😭