2777
2789

هعییییی

همه رو برق میگیره ما رو چراغ نفتییی

الانم دیگ محلشم بزارم خودما مسخره کردم چون خیلی از لحاظ جایگاه ازم جلوتره...من دیپلممم:((((

پس فردا هم اگه بشنوم با هم دانشکده ای چیزی ت میزنه...فک کنم بمیرم:(((

ب کسی جز اونم نمیتونم فک کنمممم....میدونم بد باختم...سر دلم بد بااختممم

چ کنم دخترا....

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

دوستید؟

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

بهت پیشنهاد دادخ بود قبلا. 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت پیشنهاد دادخ بود قبلا.  

نه اما قبل کنکورش منه خر عاشقش شدم...هیچوقت نذاشتم بفهمه...الان جایی همو میبینیم میبینم توجهش بهم هستا..اما من نمیتونم محلش بزارم:(

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
نه اما قبل کنکورش منه خر عاشقش شدم...هیچوقت نذاشتم بفهمه...الان جایی همو میبینیم میبینم توجهش بهم هس ...

تف تف چ بد

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
 ما دخترا هم سر این چیزا واقعن نابود میشیم🥲💔🫂بنظرم اگه تونستی اگه واقعن دوسش داری برو بهش ...

نمیشه عزیزم...فامیله‌‌...و بدتر اینکه مطمئنم ب همه میگه...رسممون نیست دوستی و اینا...

فقط تنها راهم کنکور دادنه

خب پس الان حرفتون چیه 😐 هیچوقت درگیر پسر نشید اول بزارید اون تا خرخره غرقتون بشا بعد محل بزارید و ...

حرفم انیه

تمام روحم درگیرشههه...نمیتونم ب کسی دیگ فکر کنم

و از طرفی اونم دست نیافتنی...چیکار کنم؟😭🥺

نه اشتهایی برام مونده نه روحیه ای...دارم میمیرم ابجی

ولش کن عمرتوحروم نکن من ۱۶سالگی عاشق یه پسری شدم شب وروزم گریه شد تورویاهام باهاش زندگی میکردم براش ...

😭😭