2777
2789

واسه زیبایی هیکلش و اعتماد به نفس 

ورزشی ک مناسب تنبلی تخمدان باشه

چی خوبه 

اینم بگم شنا دوس ندارم

پیلہ ات را بگشا ، تــو بـہ اندازه پروانــہ شدن زیبایے❤💕👯

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش های رزمی رو پیشنهاد میکنم 

مثلا کیک بوکسینگ 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

بدمينتون 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

رقص و یوگا

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
بدنسازی باعث میشه پریود عقب بیوفته؟؟

نه ولی بازم عقب می افته.

ولی با هوازی منظورم زومبا و ورزشاییِ که ضربان قلب خیلی بالا میره خیلی مرتب میشدم موقع باردار شدنم وقتایی که باشگاه میرفتم فولیکول سایز ۲۰میشد بدون هیچ داروویی کلا خوبه ولی خیلی لاغر و اینا نمیشدم 

ولی الان ایرو فیت میرم همش با دمبل و دستگاهه هم لاغر شدم هم عضلاتم داره خوشگل میشه شکمم اب میشه 

اگه بتونی یکروز هوازی بزنی 

یکروز بدنسازی خیلی بدنت خوشگل میشه

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات
نه ولی بازم عقب می افته. ولی با هوازی منظورم زومبا و ورزشاییِ که ضربان قلب خیلی بالا میره خیلی مرتب ...

من جدیدا بدنسازی رو شروع کردم هوازی هم فقط تردمیل 

الان چند روزه پریودم عقب افتاده فک میکنم بخاطر بدنسازیه

2790
2778
2791
2779
2792