2777
2789
عنوان

سعی کنین نزدیک مسجد خونه نخرین😑🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 2944 بازدید | 57 پست
و کنار کبابی😭

چرا ما هم کنارکبابی ایم اولش یکم آدم هوس میکنه ولی کم کم عادت میکنی که فقط بدیش اینه مهمون پرو داشته باشی بهت میگه عه چه بوی کبابی نهارکباب بگیریم وحسابی تو خرج میفته آدم  

خونه اش کنار مسجد بود؟

اره🙄

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی کوچه اونور تر از خونه ما مدرسه هم هست🤣 

نه خونه ما بیبن پنجره رو باز بکنی قشنگ حیاط دو تا مدرسه چسبیده به هم از اونور خونه رو بین چسبیدگی اینا ساختن جایی که دیواراشون جدا میشه

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)
ن امروز وفاته انگاری دارن نوحه میگن یادم افتادش😂

وفاته 😐😐😐

شب عید فردا مبعث پیامبر عس 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
نهههه خدایی؟ اینا نوحه میگن چرا پس🤣

همیشه نوحه داریم دیگ 

عید وفات 

روز عادی غ عادی

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
دو نبشه؟

نه دونبش نیست

کلا محله اش بهترین محله شهرمونه

توی شهرستان به این چیزا اهمیت نمیدن؛باعث افت قیمت خونه نمیشه... اینجا خونه هایی که نزدیک بازار باشن و جای شلوغ باشن خیلی گرونترن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نه خونه ما بیبن پنجره رو باز بکنی قشنگ حیاط دو تا مدرسه چسبیده به هم از اونور خونه رو بین چسبیدگی ای ...

🥲سخته خیلی 

برا ما ک دوره قشنگ صدا میاد

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)
نه دونبش نیست کلا محله اش بهترین محله شهرمونه توی شهرستان به این چیزا اهمیت نمیدن؛باعث افت قیمت خو ...

چه باحال

نه تهران افت جزیی قیمت داره 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ما خونمون خیلی نزدیکه به مسجد ولی من خیلی خوشم میاد  اول اینکه صدای اذان انگار از توی خونت هست ...

اره قشنگه 

میگم دیگه فقط اون بخش اذون گفتناشو خیلی دوس دارممم🥲❤

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
چرا ما هم کنارکبابی ایم اولش یکم آدم هوس میکنه ولی کم کم عادت میکنی که فقط بدیش اینه مهمون پرو داشته ...

خب مشکل از کبابی نیست از مهمونه هست و اینک همجا و همیشه آدم پررو وجود داره خودمون باید مانع بشیم کسی ازمون سواستفاده نکنه

ماه رمضونو یادت رفت شب احیا که خواب ندارین دیگه...

اون روزو کلا فرش میندازن 

همه تو کوچه خیابونن تا صبح 

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /