2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مارک بریلی رو خیلیا تعریف میکنن ولی خودم استفاده نکردم

محصولات بریلی یا لانبنا یا بیوآکوا و… همگی جز محصولات مجهول الهویه چینی و بسیار بی کیفیت محسوب میشن. یعنی حتی اگه آسیبم نزنن هیچکاری برای پوستت انجام نمیدن و  اثراتشون لحظه ایه

من پانژل میزنم به جوشام یه روزه خشکش میکنه واسه جوش سرسیاهم خوبه؟جوشای رو بینی

خير پانزل فقط روی جوش های باکتریایی یا قارچی اثر داره . دونه های سر سیاه باکتری یا قارچ نیستن. بلکه بر اثر ماندن آرايش يا آلودگى ها و خوب پاک نكردنشون به وجود ميان. صورتتون رو حتما روزى ٢بار بشوريد و از كرم ها و سرم ها و تونرهاى حاوى سالسيليک اسيد استفاده كنيد همشون از بين ميرن

کسی استفاده کرده تاثیرشو میگه؟

سلام عزیزم،این چسب تو بازار هم فیک داره هم اصل 

من اولین بار فیکش رو خرده بودم و نمیدونستم که فیکه چون عینا شبیه اصله، و کارایی انچنانی ازش ندیدم

بعد از چند ماه برای یکی از اشناهامون رو دیدم، که واقعا تاثیر داشت،بالاخره بعد کلی کلنجار رفتن متوجه شدم که اون برچسب روی کارتن پایینش نقره ایه باید خراش بدی یه کد داره ۱۶ رقمی اگه اشتباه نکنم

اونو تو سایت لانبنا بخش پیگیری اصالت میزنی و اصالت کالارو برات مشخص میکنه که متاسفانه لانبنا اول من فیک بود

کسی استفاده کرده تاثیرشو میگه؟

و اینکه وقتی شما کد رو وارد میکنین اگه فیک باشع دو حالت داره

۱. میزنه این محصول فیکه

۲.میزنه این محصول در فلان تاریخ استعلام شده(که این بهمعنی اینه که تولید کننده بی وجدان فیک یک بارکد رو برای چند محصول زده )

و اگه محصول اصل باشه به لاتین براتون مینویسه که محصول اورجینال هست و با اطمینان ازش استفاده کنین

این تجربه شخصی من بود

نخر بنظرم خیلی دردسر داره و خشک میشه سریع

عزیزم من جراحی بینی انجام دادم

و بعد جراحی پوست صورت به شدت دهیدراته و پر از جوش سرسیاه و الودگی پر شده داخل منافذ میشه.

بعد از استفاده از لانبنا اصلا واقعا مشکلم حل شد ،چون قصد داشتم برم پاکسازی گه چندین جلسه و هزینه های خیلی زیادی رو باید میدادم بابتش.