2777
2789
عنوان

از فکر طلا نمیتونم بیرون بیام

278 بازدید | 18 پست

دلم میخواد طلا داشته باشم همش تو فکرم هست دیگه دیوونه شدم حالا حالا ها هم نمیتونم طلا داشته باشم 

چی کار کنم این حرص طلا از تو دلم بره 

قبلا اصلا برام مهم نبود طلا ولی یهو این جوری شد خیلی حرصش رو میخورم که دورو برم همه طلا دارن ولی من ندارم 

همه تو فامیل طلا دارن من دوسال هست ازدواج کردم ۳تا انگشتر فقط داشتم که پارسال مجبور شدم بفروشم حتی حلقه رو 😢

ولی فامیلامون که اونا هم یه دو سه سالی میشه ازدواج کردن همه طلا هاشون رو دارن ولی من چی حتی حلقه هم ندارم و حالا حالا ها هم نمیتونم بخرم 

خیر سرم گفتم برم گواهینامه بگیرم کلاس آیین نامه رو رفتم فرمان موند الآنم شوهرم میگه باید بدهی ماشین رو بدم دیگه پول نمی‌مونه که بهت بدم ادامه کلاس رو بری 

گفتم برم سرگرم گواهینامه گرفتن بشم کمتر حرص بخورم اینم که این جوری شد🤕

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدل بگیر ...

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
نمیدونم چرا اصلا درک نمی کنم اصلا برام مهم نیست طلا داشته باشم یا نه

منم قبلا مثل تو بودم اصلا برام مهم نبود ولی یهو این جوری شدم

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

باید سرکار بری اوضاع اقتصادی بده منم خانه دار بودم واقعا شوهرم نمیرسید که دیگ خرج لباس و اینا رم بده دیگ خرج خونه و ماشین زیاد شده البته من نفروختم طلاهامو ولی رفتم سرکار تا حداقل خرج لباس و آرایشگاهمو دربیارم

الان فرض کن یه سرویس طلا داری. فرقش چیه آخه؟ نمی فهمم

حس خوب بهم میده حس آرامش حس این که یه چیزی دارم واسه خودم 

منم قبلا مثل تو بودم اصلا برام مهم نبود ولی یهو این جوری شدم

چه جالب

آخه من کلا اصلا برام مهم نبوده و نیست

ولی بس اطرافیان گفتن یه مقدار خریدم

کاش علاقه داشتم چون انقد بالا رفت که من کلی ضرر کردم

حالا دیگه حقوقم رو کلا میدم طلا

ولی لذتی نداره برام. استفاده نمی کنم

الان فرض کن یه سرویس طلا داری. فرقش چیه آخه؟ نمی فهمم

منم نمیفهمم 

مثلا من ماشین دارم خواهرشوهرم ۲۰۰ گرم طلا داره منم فقط ۸۰ گرم دارم خب من راحت ترم دیگ دارم استفاده میکنم از ماشین طلاهای اون داره خاک میخوره 

باید سرکار بری اوضاع اقتصادی بده منم خانه دار بودم واقعا شوهرم نمیرسید که دیگ خرج لباس و اینا رم بده ...

سر چه کاری رفتی ؟

چه جالب آخه من کلا اصلا برام مهم نبوده و نیست ولی بس اطرافیان گفتن یه مقدار خریدم کاش علاقه داشتم ...

بده من ازش لذت ببرم 🤣🤣🤣