2777
2789

سلام بچه ها عکسشو میزارم پودر چاقی اپل رو اینجا کسی ازش استفاده کرده ک نتیجه بگیره ب صورت ساشه ایی هستش لطفاً نظرتون رو بزارید خیلی ممنون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مکه همینو شما استفاده کردین؟ از اطرافیان کسی خورده ؟؟

چند روز پیش یکی اینجا پودر اپل خورده بود چند هفته ای. وزنم گرفته بود اما زانو درد شدید گرفته بود نمیتونس راه بره. اینجا کفتن کلسیم بدنت دفع شده داری پوکی میاری

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
چند روز پیش یکی اینجا پودر اپل خورده بود چند هفته ای. وزنم گرفته بود اما زانو درد شدید گرفته بود نمی ...

مث اینکه توصیه میکنن برای خوردنش باید با شیر باشه 

میگن ترکیبات شبیه ب شیر خشک داره از سبوس فرآوری شده هستش از گروه ویتامین ب و سی هستش فاقد کورتون و دکترا و بدون خواب آور 

چیزایی ک راجبش تحقیق کردم شنیدم اینا هستش اینا ک جنبه های خوبیه 

یعنی این  هر چی باشه حالا بهتر از اون فت فست هیمالیا و رویال حکیم تهرانی و چهل گیاه گین اپ اینا نیس ؟ 

کالری شماری دیگه چیه استفاده نکردم. توضیح میدی بیشتر ممنون 

نرم افزار مانکن یا کرفس نصب کن

هر چی میخوری ثبت کن

بعد میبینی ک حتی ب اندازه متابولیسم بدنت هم نمیخوری(تجربه خودمه هاااا، فک میکردم خیلی میخورم، اما وقتی برنامرو نصب کردم دیدم واقعا هیچی نمی‌خوردم) 

اول باید متابولیسم بدنتو حساب کنی(براساس قد و وزنت) 

بعد روزی 500،700،1000کالری بیشتر مصرف کنی