2777
2789

من انجام دادم موثر

این روش درمانی باید توسط یک متخصص فیزیوتراپی به صورت دستی یا با دستگاه های کشش ستون فقرات انجام شود.

فشارزدایی دقیق از ستون فقرات می‌تواند فشار منفی بین دیسک‌ ها ایجاد کند که به نواحی فشرده اجازه می‌دهد تا موقعیت خود را تغییر دهند و باعث تسکین درد شود.

رفع فشار جراحی پشت تنها زمانی پیشنهاد می‌شود که روش‌های غیرجراحی تسکین درد کمکی نکرده باشند.

اگر تهرانین بهتون یه کلینیک خوب معرفی میکنم که تمام روش های درمانشون غیر جراحی و تا 90 درصد یا بیشتر با همین روش ها درمان میکنن

کلینیک سینوهه واقع در شریعتی از جدید ترین و بروزترین روش های درمان (اوزون تراپی ، شاک ویو ، لیزر پرتوان ، فیزیوتراپی ، الکتر.تراپی ، تزریق پلاسما و....)  استفاده میکنند و تا حد ممکن با کمک همین روش ها مانع از جراحی های پر خطر میشوند

تمام روش های درمان کلینیک سینوهه غیر جراحی و دارای تیم پزشکی بسیار حرفه ای هستند و دارای کد وزارت بهداشت 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدرسشون کجاست

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

آدرس سایتشون

کانال تلگرامشون

پیج اینستاشون

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم