ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از من میشنوی اگه میخوای شرشون کمتر شه اصلا شوهرتو دخالت نده خواستم دخالت بکنه بهش بگو نکنه خودت قشنگ بشورشون چون سر همین دخالت دادنای مامانم الان زندگیمون رو هواس
من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
نمیتونم خودم بشورمشون کم رو ام .توی خودم میریزم بعدم سر شوهرم خالی میکنم بزرگترین اشتباه
نکن این کارا رو مامانه منم سر احترامو سیایت هیچی به مامان بزرگم نمیگفت سر بابام خالی میکرد بعد ۱۶ سالو دوتا بچه زنوگیمون رفته رو هوا شما نکن رو خودت کار کن جوابم نمیدی بیتوجه باش بزار بسوزن حرفی میزنن خنثی لبخند بزن حرص بخورن
من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
کوچیکه ۲۵ سالشه .انگار من ماندم میاد میخوره میریزه نیره .منم باید جمع کنم متنفرم ازش
وقتی میان تدارک زیادی نبین که خسته نشی
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁