2777
2789
عنوان

بارداری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 74 پست
ابجیام از شهرستان اومدن فردا هم میخان برن بخاطر من تولد گرفتن البته من مثلا خبر ندارم گفتم شوهرم ک ف ...

کاش قبلش تو خونتون باهم هماهنگ میشدین‌

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب گلم از بچه بهتر چی هس من یکسالو نیمه چشم انتظارم.خب شوهرتم که بد نمیخاد میخاد خودش جشن بگیره برات ...

شوهرم سرکارنمیره نه سال ازدواج کردیم کار درست حسابی نداره تن ب کارنمیده صبح تا شب خونه هفته ای ی بار یادوبار بره اسنپ 😔

واینکه شوهرم عادت داره همیشه دورهمی ها خراب کنه و یانزاره برم یا خودش نیاد

یکم با ناز و عشوه و باهاش حرف بزن رگ خوابش دستت باشه راضیش کن برید

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
درست کن ببر خواهرات گناه دارن شوهرت هم نبر اصلا 

عزیزم زندگیش از تولد مهم تره... 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
راسی تولدت مبارک...  راسی بچت هم هدیه ای هس ازطرف خدابرای تولدت...

مرسی عزیزم انقد حالم بده انقد گریه کردم خودم نفرین کردم بابت بدنیا اومدنم بس شوهرم اذیتم می‌کنه عذابم میده😔

خب اسنپ که خوبه هر روز بره

مشکل من اینه نمیره صبح تا شب خونه یا خوابه یا گوشی تلوزیون تاحالا هم قرصی موادی ندیدم ازش یعنی تاااین حد شک کردم چند بارگفتم میذارم میرم ولی می‌دونه نمیرم توجه نکرد

مرسی عزیزم انقد حالم بده انقد گریه کردم خودم نفرین کردم بابت بدنیا اومدنم بس شوهرم اذیتم می‌کنه عذاب ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم میگذره... مگه چند هفته ای... این حالتو من تو ماههایه اول داشتم اززمین و زمان شاکی بودم... این ناراحتیت بیشتر بخاطر هورمونهاتم هس... 

خودتو ناراحت نکن عزیزم میگذره... مگه چند هفته ای... این حالتو من تو ماههایه اول داشتم اززمین و زمان ...

نمیدونم شش روز از پریودی ام گذشت نشدم تست گذاشتم مثبت بود یکشنبه میرم ازمایش

اخه چی بگم خانواده ام؟اونا همه بخاطر من امشب تولد گرفتن من بهم چی بگم بهشون

نهایتش بگو خانوادت بیان خونتون... هم سوپرایز شدی هم اینکه تولدتو جشن گرفتی.. هم باشوهرت بحث نکردی

نمیدونم شش روز از پریودی ام گذشت نشدم تست گذاشتم مثبت بود یکشنبه میرم ازمایش

فکر کنم هفته 5و 6باشی