2777
2789
عنوان

خانما کیا باشگاه میرن بیان

237 بازدید | 13 پست

من بدنم رو فرمه سایزم و قدم اینا هم اوکیه بهم میخوره ولی خب دوست دارم برم باشگاه و نمیخوام لاغر بشم بیشتر می‌خوام فرم بگیره بدنم ران پام و باسن و شونه اینا 

نمیدونم چه رشته ای برم بهتره قبلا پیلاتس کار کردم ولی نمی‌خوام هوازی کار کنم 

نظرتون چه رشته ای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فيتم واسه فرم و سفت شدن Trx ميرم .تحقيق كن خيلي خوبه

آها اره اونم باشگاه دیدم اتفاقا علاقه هم دارم ولی دوست دارم هیجان داشته باشه مثه بدنسازی مثلا اونطور هست ؟

بعد اینکه من بدنم خیلی قوی نیست مخصوصا دستام واقعا ضعیفه میتونم کار کنم؟ 

بعد اینکه من بینیمو تقریبا شیش ماهه عمل کردم بنظرت فشار نمیاد

آها اره اونم باشگاه دیدم اتفاقا علاقه هم دارم ولی دوست دارم هیجان داشته باشه مثه بدنسازی مثلا اونطور ...

دستاى منم ضعيفه كم كم قوى ميشه نه مثل بدن سازى نيست  سنگين باشه روز فرم بده و تا ول كنى بر گردى به حالت اول

همه حركتها با وزن خودته

از مربى بپرس راجب بينيت شايد يه سرى حركتهارو بگه نزنى

Trx ورزش هيجان انگيزى نيست

مثا ايروبيك …

ولى خيلي فرم خوبى به بدن ميده

دستاى منم ضعيفه كم كم قوى ميشه نه مثل بدن سازى نيست  سنگين باشه روز فرم بده و تا ول كنى بر گردى ...

آها نه منظورم از هیجان بپر بپر نیست

مثلا من پیلاتس میرم من ۲۲ سالمه همه خانمهای ۵۰_۶۰ بودن حس خوب بهم نمی‌داد من بیشتر بخاطر اینکه حالم عوض سه می‌خوام برم بخاطر همین میگم مثلا ی ورزش قدرتی ی چی مثه بدنسازی که سخت باشه😂😂بهم کیف بده

واسه فرم گرفتن بدن خوبه؟ 

آره خوبه....زیاد به این چیزا فکر نکن یه رشته ایی رو برو.....من اینجا چون نزدیک خونمون بود رفتم.....گفت تیاریکس داریم....منم رفتم الانم راضیم خوبه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد