2777
2789
عنوان

پت خونگی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 95 پست
چون اسلام گفته  روشنفکر نماها مخالفن ظاهرا

اسلام رو برای خودتون نگه دارید ما کافریم یاد بگیر عیسی به دین خود موسی به دین خود ،من مردم تو رو نمیارن بزارن تو گور من ازت سوال جواب کنن خیالت راحت 

سکوتم از رضایت نیست ، دلم اهل شکایت نیست .
انسان چیو نمیفهمه وقتی انقد علم پیشرفت کرده که همه جای بدنشو میتونن ازمایش کنن ببینن چه الودگی داره& ...

علم هرروز ی چیز جدید کشف می‌کنه 

هرروز واکسن‌ها و بیماری های جدیدی پیدا می‌شه

تا صد سال پیش کسی که سرطان می‌گرفت می‌مرد الان چی؟ 

ده سال بعد هم علم مثل الان نمی‌مونه و پیشرفت می‌کنه 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جایی گفته مرغ و گوشت نجسه؟ آلودگی ها متفاوته  این همه گارد گرفتن برای چیه  من فقط به است ...

شما گفتی نجس یعنی الوده منم گفتم مرغ و گوشتم ممکنه الوده باشه افرین ک ب نظر بقیه احترام میزاری👏

ببریدش باغ وحش بذارید حیوانات رو از نزدیک ببینه یا اگه اطرافیان کسی پت داره لمسش کنه و بهش نزدیک بشه ...

العان ک سگ میبینه.اصلا نزدیکش نمیشه...نه فقط سگ.هر حیوونی رو.از نزدیک میترسه.گریه میکنه...از دور نگاه میکنه...

چند روز قبل بردیم باغ وحش...از اهو میترسید...ولی از روزی ک اومدیم خونه...صبح تا شب همون فیلم باغ وحش رو فقط نگاه میکنه و ذوق داره...انگار از دور دوست داره...

شما ک برای تفریح،حتی در مجازی دل میشکنی،کنایه میزنی،حرف نامربوط میزنی،میخوای ب چی برسی؟به کجا برسی؟اصلا دلیلت چیه،بیای کسی رو ناراحت کنی ک حتی اصلا ندیدی و صداش رو نشنیدی،اخه این چه معنی داره؟جز اینکه شخصیت و فرهنگ و تربیتت رو داری نشون میدی؟!
نه عزیزم مغز انسان انقدر در مقابل علم محدود و کوچیک هست که قدرت درک خیلی چیزا رو نداره برای همین در ...

کسی گارد نگرفت فقط نظرمو گفتم شما باتوجه ب اعتقادو علمه خودت نظر میدی منم باتوجه ب علم و اعتقاده خودم نه شما عالمه دهری نه من پس بهتره باهم کنار بیاییم نکه بخواهیم همدیگر رو قانع کنیم

العان ک سگ میبینه.اصلا نزدیکش نمیشه...نه فقط سگ.هر حیوونی رو.از نزدیک میترسه.گریه میکنه...از دور نگا ...

خب هنوز سنش خیلی کمه... زوده که با حیوانات ارتباط بگیره 

به مرور وقتی علاقه نشون می‌ده احتمالا ترسش هم کمرنگ می‌شه

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار

ببین سگ اینجوری نیس بخری بزاری زیر پله اب و غذاشم بدی اندازه یه بچه ادم کار داره  اگه خدایی نکر ...

من ک گفتم قرار نیست بندازمش یه گوشه و صبح به صبح دو تا تیکه مرغ پرت کنم جلوش و تمام!!!!!

عرض کردم خدمتتون

از لحاظ نگهداری.تفریح.بهداشت.دامپزشک.رسیدگی وووووو از هررررررررر لحاظ ک شما اینجا بنویسی یا ننویسی بهترینهاش فراهم هست...هم چون زبون بسته گناه داره اگه اذیت بشه هم چون من بچه کوچیکم.بچه ۲۲ماهم میخواد بره حتی بهش نگاه کنه...پس باید اون حیوون شرایط خوبی داشته باشه ک پسر منم بیمار نشه.درسته؟پس بخاطر سلامتی بچه خودمم ک شده بهترررررررین شرایط رو اول براش فراهم میکنم و بعد اخرین مرحله اوردن این سگ هست....

خودمم نمیتونم با بچه کوچیک ب سگ برسم...همسرم تمام کارهاش رو انجام میده.صفر تا صدش رو....بردن و اوردن و حمام وووو

شما ک برای تفریح،حتی در مجازی دل میشکنی،کنایه میزنی،حرف نامربوط میزنی،میخوای ب چی برسی؟به کجا برسی؟اصلا دلیلت چیه،بیای کسی رو ناراحت کنی ک حتی اصلا ندیدی و صداش رو نشنیدی،اخه این چه معنی داره؟جز اینکه شخصیت و فرهنگ و تربیتت رو داری نشون میدی؟!
من ک گفتم قرار نیست بندازمش یه گوشه و صبح به صبح دو تا تیکه مرغ پرت کنم جلوش و تمام!!!!! عرض کردم خ ...

میخوای بخری ؟یا واگذاری میاری ؟

سکوتم از رضایت نیست ، دلم اهل شکایت نیست .