2777
2789
عنوان

پت خونگی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 95 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه هم مناسب بچه دوساله نیست همبازیش سگ باشه هم اون سنگ طفلی گناه داره

منم از همین میترسم.ک روز اول پشیمون بشم...خودم اونقدر دل نازکم ک زود افسردگی میگیرم.حالا ببینم سگ داره اذیت میشه ک دیگه هیچی

شما ک برای تفریح،حتی در مجازی دل میشکنی،کنایه میزنی،حرف نامربوط میزنی،میخوای ب چی برسی؟به کجا برسی؟اصلا دلیلت چیه،بیای کسی رو ناراحت کنی ک حتی اصلا ندیدی و صداش رو نشنیدی،اخه این چه معنی داره؟جز اینکه شخصیت و فرهنگ و تربیتت رو داری نشون میدی؟!
دوست عزیز می‌خوای دیگران رو راهنمایی کنی اجازه توهین کسی به رو نداری  خودتون دنبال بحثید بعد ب ...

دوست عزیز شماهم میتونی تو تا پیکی که مخالفی نیای استاتر نپرسید نجسه یا نه 

در نورد مسئولیت و نگهداری پرسید

خیلی چیزها ممکنه ناقله بیماری باشن همین گوشت و مرغی هم ک میگیریم ممکنه الوده باشه پس بگیم نجسه دیگه ...

جایی گفته مرغ و گوشت نجسه؟ آلودگی ها متفاوته 

این همه گارد گرفتن برای چیه 

من فقط به استارتر گفتم برای بچه دو ساله خوب نیست چون سنش کمه و در جواب کس دیگه معنی نجس رو بیان کردم 

نه بحثی هست نه دعوایی 

شما اگر مشکلی نداری سگ رو نگه دار و بزرگ کن 

من دینم رو قبول دارم و ضعف علم رو قبول دارم پس خودم رو خیلی به سگ نزدیک نمی‌کنم اما دوستشون دارم 

اینکه کسی بخره یا نه هم به من مربوط نیست من در جواب اسی چیز دیگه ای گفتم و همه به من پریدن 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار

عزیزم برا پسرت اسباب بازی بخر اینا موجود زندن پشته بوم و زیر پله محله نگهداریشون نیست حالا باز حیاط ...

تمام شرایطی ک شما نوشتی..بهترینهاش برای این سگ فراهمه..زیر پله ای ک گفتم از بهترین اتاق های نگهداری سگ بهتره...خودم سمتش نمیرم چون میترسم..ولی همسرم برای رسیدگی هستن و همینطور دامپزشک وووو

شما ک برای تفریح،حتی در مجازی دل میشکنی،کنایه میزنی،حرف نامربوط میزنی،میخوای ب چی برسی؟به کجا برسی؟اصلا دلیلت چیه،بیای کسی رو ناراحت کنی ک حتی اصلا ندیدی و صداش رو نشنیدی،اخه این چه معنی داره؟جز اینکه شخصیت و فرهنگ و تربیتت رو داری نشون میدی؟!