2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر خودم چرت بود اما جدی گرفته بود 

منم دوستام اگه درمورد خانوادم شوخی میکردن واقعا ناراحت میشدم ، شاید موضوع مهمی بوده براش که انقدر ناراحت شده 

این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️
منم دوستام اگه درمورد خانوادم شوخی میکردن واقعا ناراحت میشدم ، شاید موضوع مهمی بوده براش که انقدر نا ...

در مورد خانوادش نبود...

خیلی حس بدی دارم...لصلا نمیخواستم اینجوری بشه...حس میکنم کلا دیگه تموم شد دوستی مون چون تا حالا با هم قهر هم نکردیم

در مورد خانوادش نبود... خیلی حس بدی دارم...لصلا نمیخواستم اینجوری بشه...حس میکنم کلا دیگه تموم شد د ...

پیش میاد اما به دوستات خیلی وابسته نباش خودت ضرر می‌کنی الآنم عیبی نداره دیگه حرفی که زده شده برای دفعه بعدی یادت باشه بدون فکر حرفی و نزنی ، بعدا که دوستت و دیدی براش توضیح بده و منظورتو بهش بگو تو که گفتی آدم منطقی ، اگه واقعا منطقی باشه قبول می‌کنه ، اگه هم قبول نکرد بدون دنبال بهانه بوده تا دوستی و تموم کنه 

این کاربری دست دو نفره خودم و خواهرم 😁✌️