2777
2789

میخواستم بدونم برای طرح حتما باید استان خودت باشه یا میتونی استان های دیگه هم انتخاب کنی؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

خواهرم که پیراپزشکی میخونه میگه که اگه تیپ یک باشی میتونی بزنی استانای دیگه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کدوم استانی 

میشه اما سختت میشه مثلا بیمارستانهایی که پانسیون دارن میتونی بری مثلا چندروز شیفت بری۲۳روز بری خونه 

ولی بنظرمن خوده شیفت سخته بغد شماازخانواده هم دورباشی زندگی که همش کارنیست

خواهرم که پیراپزشکی میخونه میگه که اگه تیپ یک باشی میتونی بزنی استانای دیگه 

گیلانم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
کدوم استانی  میشه اما سختت میشه مثلا بیمارستانهایی که پانسیون دارن میتونی بری مثلا چندروز شیفت ...

گیلان

میگم شاید اگه بتونم تهران بزنم شرایط کاری بهتر بتونم پیدا‌کنم

و اینکه دوست دارم از خانواده دور باشم

فکر کنم بتونی شهرستانای استانای دیگه بزنی زیاد اطلاع ندارم 

ممنون

گیلان میگم شاید اگه بتونم تهران بزنم شرایط کاری بهتر بتونم پیدا‌کنم و اینکه دوست دارم از خانواده د ...

پس یکجاراانتخاب کن خوب باشه مثلا از نظر کاری اینده دارباشه باتحقیق برو از چاله نیفتی توچاه

اخه یکبار یکی تاپیک زده بود مثل شما میخاست از کرج بیاد یک شهر های کویری اصفهان گفتم اخه اصلاانجاامکانات نداره 

پس یکجاراانتخاب کن خوب باشه مثلا از نظر کاری اینده دارباشه باتحقیق برو از چاه نیفتی تو چاله  ا ...

آره حق با شماست

خانواده ام میگن طرح نرو درس و ادامه بده همینجور تا دکتری بخون 

ولی‌میگم چقدر منت بابامو بکشم که هی پنجاه‌تومن پول بده بهم صد تومن‌پول بده بهم

مرسی از کمکتون❤️

دغدغه هاتون چقدر قشنگه😍کاش منم یه روزی بیام این تاپیک بزنم🙃

ان شالله عزیزم

دعا‌کن ته داستان منم خوب باشه❤️

آره حق با شماست خانواده ام میگن طرح نرو درس و ادامه بده همینجور تا دکتری بخون  ولی‌میگم چقدر ...

خب اگه پرستاری بشه باید طرح بری اگه نری نمیتونی ولی اگه طرح بری و ازمون استخدامی شرکت کنی خیلی به خوبه که قبول شی

ازمن بتو نصیحت اگه رفتی کار چون طرح حقوقش۱۰تومن هست پولت را همش خرج لباس واینا نکن طلا بخر ربع سکه بذار برای۱۰سال اینده ت 

حتماهم کار کن

ازدواجم کردی بذار چند سال از کارت بگذره بعد بچه دارشو یعنی یکجااستخدام شی که خیالت راحت باشه

بایکی هم ازدواج کردی حق کار بگیر اینقدر خانمه ها توشیفت زنگ میزدن باشوهرمون دعوامون شده میگه نرو سرکار و چندتاشیفتش رانمیامد اما موقع حقوق شوهره لال میشد حواست باشه 

تهرانم اگه رفتی مواظب خودت باش کلا باهدف باش تو زندگیت 

آره میتونی. 

منتها بستگی داره رشتت چی باشه. 

مثلا گاهی کسایی رو برا بیمارستان استخدام میکنن که طرحشونو توی اون حیطه ی بیمارستانی مدنظرشون گذرونده باشه (البته پارتی بازی حرف اولو آخر تو مملکت ماس!) 

یا که اگه برا مرکز بهداشت و...  هم همینطور. 

موفق باشی. 

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز