2821
2789
عنوان

ویتالیر

| مشاهده متن کامل بحث + 127639 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ویتامین c برای پوستای مستعد خوب نیست  ب نظرم پوست حساسشو بگیر من ب هر کی معرفی کردم زاضی ...

سلام ببخشید من صورتم خیلی لک زده یه سریا جای جوشن یه سری هم به خاطر آرایش اینطوری شده. پوستم هم یکم چربه و زود جوش میزنم چه سرم یا کرمی خوبه بزنم؟

بخدا دیوانه شدم  هر چی میخام بگیرم یه ایرادی داره

بنظر من هرچی برای پوست تون میخواید بگیرید حتی روتین پوستی حتما با متخصص پوست مشورت کنید چون ممکنه عوارض جبران ناپذیری براتون داسته باشه 

سلام ببخشید من صورتم خیلی لک زده یه سریا جای جوشن یه سری هم به خاطر آرایش اینطوری شده. پوستم هم یکم ...

اویناکرم بسیار موثر است کرم گیاهی می باشد و تنها برند ثبت اختراع شده می باشد

ببین ویتامین c برای پوستای مستعد خوب نیست ب نظرم پوست حساسشو بگیر من ب هر کی معرفی کردم زاضی بوده و ...

سلام وقتتون بخیر 

سوال داشتم خدمتتون پوستم خشکه و چند دونه لک داره ۱۹ سالمه ژل شستشو درمالیفت،ژل سیمپل،فوم اویدرم،فوم ویتالیر 

چرا میگید. فوم بهتر از ژل؟ 

ممنون میشم چند تا آبرسان خوب ایرانی معرفی کنید

سلام وقتتون بخیر سوال داشتم خدمتتون پوستم خشکه و چند دونه لک داره ۱۹ سالمه ژل شستشو درمالیفت،ژل سیمپ ...

عزیزم من یه مدت نبودم الان دیدم پیامتونو

عزیزم ژل خیلی از فوم عمقی تر عمل میکنه ولی فوم ملایم تره هر چی شوینده قوی تر باشه به دنبالش حساسیت های پوستی بیشتری میاره بخاطر همین میگم فوم چون ملایم تره برای شستشو ی روزانه مناسب تره 

ابرسان هم تو ایرانیا من از راکوتن راضی بودم 

من خودم کلی مرطوب کننده و ابرسان تست کردم هم خارجی هم ایرانی تو خارجیا یکی از بهتریناش سراوی بود 

خارجیه قیمتشم نسبتا بالاس اما واقعا عالیه من با همیچ مرطوب کننده شوینده و آبرسانی مثل محصولات سراوی جواب نگرفتم

چند ساله الان استفاده میکنم به هر کی هم گفتم و استفاده کرده راضی بوده
فقط فیک داره اونم خیلی زیاد 

من خودم اولا دو سه بار از پیج های مختلف خریدم فیک برام فرستادن مرجوع کردم 

حتما اگر میخواید سراوی بخرید از جای مطمئن بخرید 

من خودم الان دو سالی هست از یه سایت میخرم که نمایندگی سراوی هستن و هر چی خریدم اکی بوده

فقط سراوی هم نه کلینیک اوردینری ایزدین و کوزارکس هر سوالی هم داشتید زنگ بزنید پشتیبانیشون راهنماییتون میکنه . 

تو گوگل بزنید سراوی ایران یا نمایندگی سراوی میاره 

البته که پوست ها با هم فرق دارن و شاید هر محصولی برای هر پوستی مناسب نباشه ها اینم باید دقت کرد 

ولی خب میگم من به هر کی گفتم استفاده کرده خیلی خیلی راضی بودن

ببین ویتامین c برای پوستای مستعد خوب نیست ب نظرم پوست حساسشو بگیر من ب هر کی معرفی کردم زاضی بوده و ...

سلام ببخشید فوم ویتامین cبرایت مکس بهتره یا ویتالایر من پوستم قبلا مختلط بود الان خشک شده کدوم بهتره که بگیرم

سلام عزیزم من هم از محصولات ویتالیر استفاده می کنم هم درمالیفت پوستم حساسه و تا حالا از این دو برند ایجاد حساسیت یا جوش ندیدم از شوینده درمالیفت بیشتر راضیم ولی سایر محصولات ویتالیر بهتر هست و در کل هردو با توجه به قیمتشون کار میکنن

به حرف دوستانی که بالا گفتن به درد نمیخوره یا خوب نبود گوش نکن تو باید درصد رضایت اکثریت رو در نظر بگیری که بین محصولات ايرانی به ترتیب برندهای لافارر ویتالیر ساین اسکین اسکین وان و درمالیفت رضایت های بالا و بیشتر از هشتاد درصد دارن ونسبت به برند های دیگه لایه برداری و روشن کنندگیشون بیشتره امیدوارم نظرم بهت کمک کرده باشه

عزیزم من یه مدت نبودم الان دیدم پیامتونوعزیزم ژل خیلی از فوم عمقی تر عمل میکنه ولی فوم ملایم تره هر ...

سلام میشه به منم راهنمایی کنی 

ببین من پوست گونه ام تا حدودی چرب هست جای جوش به صورت چاله و جای روزنه داره ولی دور دهن ام خشک هست احساس خشکی دارم احتمالا دهیدراته شده (پوسته پوسته نیست) 

یه سرم یا کرم یا هرچی میدونی عالیه برای جای روزنه و جای جوشام بهم بگو

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز