2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شوینده پوست چرب درمالیفت داشتم پوستم داغون شد ابرسانش هم سنگینه 

ویتالیر استفاده نکردم

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

من صد افتاب و تونر و شویندش داشتم.من خودم اصلا جوشی نیستم .جوش زدم همش ریختم دور 🤭هم خودم هم خالم هم خواهرم.نیتروزینا گرفتم درسته گرونتره ولی مثلا یکیش این ماه بگیر یکیش ماه دیگع.

بخدا دیوانه شدم  هر چی میخام بگیرم یه ایرادی داره

من یک ساله فقط از محصولات بیو اکوا و ایمبجز استفاده میکنم پوستم عالی شده چون این محصولات قوی نیست حتی برای پوست حساس هم عالیه

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽
من صد افتاب و تونر و شویندش داشتم.من خودم اصلا جوشی نیستم .جوش زدم همش ریختم دور 🤭هم خودم هم خالم ه ...

گرونه اما کار ب گرونیش ندارم 

تو دجی  کالا خیلیا گفتن بده 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز