2777
2789
عنوان

لاغر کنیم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامت بر پایه چیه ؟  برنج و نونم داره ؟

همه چى دارم مثلا يه روز ميان وعدم ژله هست يه روز شيركاكائو يه روز اسموتى موز و سيب و كره بادوم زمينى و… ناهارمم باز بعضى روزا برنج داره بعضى روزا ساندويچ با متريال دلخواه بعضى روزا هم وعده آزاد دارم هرچى بخوام ميخورم 

خداروشكر موهامم نريخته با اينكه ٣ كيلو كم كردم

چه عالی، توی چند روز چهار کیلو کم کردی 

۱۲ روز بعد دیگ وزنم استپ شد باید شوک وارد میکردم دیگه ارادشو پیدا نکردم استارت بزنم🥲 از ۸۶ شدم ۸۲ . الان که دیگه ول کردم شدم ۸۳ نمیخوام برگرده باز

خنثی شده   
  همه چى دارم مثلا يه روز ميان وعدم ژله هست يه روز شيركاكائو يه روز اسموتى موز و سيب و ك ...

چقدر خوبه ! 

پس من چرا اینجورم لاغر نمیشم🥲 

تا نون و برنج حذف میکنم لاغر میشم اگه حتی درحد ۴ قاشقم بخورم برمیگرده 

خنثی شده   
چقدر خوبه !  پس من چرا اینجورم لاغر نمیشم🥲  تا نون و برنج حذف میکنم لاغر میشم اگه حتی د ...

واى منم همين بودم ديگه بخدا من روز عاديشم شيركاكائو يا موز و كره بادوم زمينى نميخوردم ميگفتم چاق ميشم يا شبا كه شام سبک ميخوردم اين به من مرغ و كوكو و عدسى و … ميده  تازه دارم لاغرم ميشم😂😂 كلا رژيم خيلى چيز عيجبيه 😂 

واى منم همين بودم ديگه بخدا من روز عاديشم شيركاكائو يا موز و كره بادوم زمينى نميخوردم ميگفتم چاق ميش ...

کنکور بدم دعا کنید تغذیه قبول شدم تا یکسال رژیمتون رایگان با خودم از دست این شکم و رون راحت شیم 😂😂

خنثی شده   
کنکور بدم دعا کنید تغذیه قبول شدم تا یکسال رژیمتون رایگان با خودم از دست این شکم و رون راحت شیم 😂😂

اخی عزيزم كنكورى هستى؟  رشته تغذيه خیلی خوبه اتفاقا از جمله رشته هایه که برای مهاجرتم ایده آله خصوصا کشور آمریکا خواهرمن داروسازه باورکن تغذیه حتی از داروسازیم بهتره چون هم راحته تره هم دردسرش کمتره 

ایشالا قبول شی ❤️

اخی عزيزم كنكورى هستى؟  رشته تغذيه خیلی خوبه اتفاقا از جمله رشته هایه که برای مهاجرتم ایده آله ...

اره 🥲 اره خیلی رشته خوبیه ولی قبول شدنش سخته . موفق باشه😍😍 ایشالله❤️🌱

خنثی شده