2777
2789
عنوان

نمیدونم برای کار کردن چیکار کنم

201 بازدید | 11 پست

میخوام حسابداری بخونم چون تحقیق کردم بازار کارش خوبه بعد نمیدونم واسه کار کردن حتما باید مدرک دانشگاهی داشته باشی یا اگه مدرکتو از بیرونم بگیری قبولت میکنن؟ اخه میگن الان مهارت مهمه میترسم مدرکم مهم باشه

مدرک کجا مهمه بابا 

اینجا فقط بابت مهارت و اعتماد به نفس بهت پول و کار میدن 

من هنوز ده ساله نرفتم مدرکمو بگیرم از دانشگاه که هیچ 

هیچکس هم انگار نمیدونه مدرکم و رشته ام چیه 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدرک کجا مهمه بابا  اینجا فقط بابت مهارت و اعتماد به نفس بهت پول و کار میدن  من هنوز ده ...

و اضافه میکنم تا حالا نشده از کسی که میاد برای مصاحبه مدرک بخوام فقط ازش میپرسم چرا باید استخدام بشه و چه کمکی از دستش بر میاد 

چه دیدگاهی داره و راجب وظایف و کارش چطور فکر میکنه 

اگه هم کار بلد نبود که بعد یه هفته نهایتا میفهمم و تموم 

عه اخه همه جا برای استخدام تحصیلاتو میپرسن

بله تحصیلات مهمه ولی کسی که کار بلده میتونه بگه تحصیلاتم حسابداری هستش و چون کار بلده هیچ وقت هیچ کس متوجه نمیشه این تحصیلات در آموزشگاه بوده یا دانشگاه

بعدم حسابداری لول بندی داره 

من رشته ام حسابداری نبوده و نیست هیچ کلاسی هم برای حسابداری نرفتم تا حالا 

اما حسابداری کار با نرم افزار رو بدون هیچ آموزشی انجام میدم 

وقتی صحبت از حسابداری میشه منظور خیلی فراتر از اینه که حسابداری یه مغازه و فروشگاه باشه 

راجب رشته حسابداری خیلی بیشتر تحقیق کن و ببین چه زمینه ای میخوای ادامه بدی 

یه حسابدار حرفه ای باید به تموم جنبه های حسابداری مسلط باشه 

مدیریت مالی حسابرسی مالیاتی حقوق و دستمزد و حسابداری صنعتی و قوانین مالیات و حقوق و اداره کار 

آیا واقعا همه این ها را تو آموزشگاه ها یاد میدن؟ 

یا درحد حسابداری ساده و فاکتور زدن و صورت حسابه 

بعدم حسابداری لول بندی داره  من رشته ام حسابداری نبوده و نیست هیچ کلاسی هم برای حسابداری نرفتم ...

عه من متوجه همچین‌موضوعی نبودم فقط تعجب میکردم چطور تو‌چند جلسه چهارسال لیسانسو توضیح میدن

عه من متوجه همچین‌موضوعی نبودم فقط تعجب میکردم چطور تو‌چند جلسه چهارسال لیسانسو توضیح میدن

نه حسابداری میتونه خیلی سطحی باشه هم میتونه تخصصی باشه و عمیق 

اول هدفت و دلیلت رو مشخص کن و کاملا متوجه شو در چه سطحی قراره کار کنی 

حسابدار فروشگاه ؟ حسابدار یک‌کارگاه حسابدار یک کارخونه مدیر مالی حسابرس و مشاور مالیاتی …

بعد متناسب با اون برنامه ریزی کن