2777
2789

فقط چش زخم استفاده کردیم و جواب دیدیم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دعانویس همون جادو جمبله یا یه چیز دیگه اس؟

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
دعانویس همون جادو جمبله یا یه چیز دیگه اس؟

والا خودمم تو تشخیصش موندم 

بعضیا با جادو کار میکنن بعضیا با ایات قرانی براهمون پرسیدم بفهمم چی به چیه

سلام دوست خوبم.

کلا قبولشون ندارم.

اگه راست میگن یه دعا برای خودشون بنویسن که یهو زندگیشون چنان عوض بشه که محتاج این پولای مردم نباشن.

و اینکه خداوند همونطور که توی قرآنش گفته غیبش رو به کسی نمیگه مگه به افراد خاص خودش،اونم میزان محدود و کلی نگهبان براشون میذاره و توی سوره جن هم اشاره شده که مردمانی از انس پناه میبرن به جنها و فقط،به گمراهیشون اضافه میشه.

و با چشمای خودم دیدم کسانی که میرن پیش دعا نویس،بدتر گره میفته به کارشون در دراز مدت،انگار یه جورایی خدا واگذارشون میکنه به همون بنده ناتوان(دعانویس)

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
سلام دوست خوبم. کلا قبولشون ندارم. اگه راست میگن یه دعا برای خودشون بنویسن که یهو زندگیشون چنان عو ...

والا درامدای خیلی خوبیم دارن از دکتر مهندس بالاتر 

بعضیاشون اره بدتر داغون میکنن زندگیا رو بعضیا ولی گره باز میکنن

براهمون دنبال تشخیصشم

والا درامدای خیلی خوبیم دارن از دکتر مهندس بالاتر  بعضیاشون اره بدتر داغون میکنن زندگیا رو بعض ...

من حرز امام جواد سفارش دادم هنوز دستم نرسیده البته نماز و آداب خاصی داره بنظرم بهتر از رفتن به دعانوبسا هست مجربم هست

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
والا درامدای خیلی خوبیم دارن از دکتر مهندس بالاتر  بعضیاشون اره بدتر داغون میکنن زندگیا رو بعض ...

درآمدشون که از جهل مردمه.

پدر یکی از دوستام دعا نویس بوده،البته من بعد از مرگش با این خانم دوست شدم.

کلی ثروت جا گذاشته بود ولی همش توی راه تصادف و دعوا و مریضی میره.پدرش ازون خفنای موکل دار هم بوده ها!!

تعریف میکرد میگفت پدرم به مردم میخندیده،میگفته با جن و موکل و اینا یه مقداری از کاراشون پیش میره ولی نمیدونن اصل کار دست یکی دیگس و من و این جنها هم مخلوق و نیازمندیم!!

بعد هی گره میفته توی کارشون،هی بیشتر میان به من پول میدن!!

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️

دعا نویس کارش حرامه ، پولش حرامه 

کسی هم که میره پیشش کار حرامیه

خدا از رگ گردن به ما نزدیک تره 

چرا با خدا درد و دلت رو نگی پیش یه معذرت میخوام الاغ بری

کسی که خودشون جلوتر از خدا جا بزنه از الاغ پست تره

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

همشون دروغگوان. حتی یه نفر بود که تفال به قرآن میزد ولی بجز دروغ چیزی به من نگفت. فقط دنبال پولن

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز