2821
2789
سلام دوست خوبم. کلا قبولشون ندارم. اگه راست میگن یه دعا برای خودشون بنویسن که یهو زندگیشون چنان عو ...

دقیقا تو فامیلا نزدیکمون بنده خدا هر جادویی که کرد به خودش برگشت روز به روزم بدبخت تر میشه براش خیلی ناراحتم

خدا وقتی میبینه بندش بجای اینکه از خودش کمک بخواد رو میاره به جادو و یه ادم دیگه معلومه ک قهرش میگیره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دعانویس ها همشون موکل (جن)دارن و اون موکل ها شیطانی هستن .ی جا رو درست میکنن صد جارو خراب 

تجربه شخصی خودمه 

به هیییچ عنوان مراجعه نکنید 

من ک مراجعه کردم ی مشکلم حل شد ولی هزارتا مشکل برام به وجود اومد😭😭😭

نمیدونم ولی من برای خودم میخوام برای کسی نمیخوام

میخوام قلبم سنگ کنه که میهرش از قلبم بره بی احساس بشم  کاش بشه اینجوری😔😔😔😔

ما د يو چا دومره بې کچه انتظار کړے دی  ما د ګړۍ د ستن د هرې ټکا شمار کړے. 🖤 1401/11/1   
دعانویس ها همشون موکل (جن)دارن و اون موکل ها شیطانی هستن .ی جا رو درست میکنن صد جارو خراب  تجر ...

ولی برای سرد شدن بی احساس شدن  از بین بردن مهر یکی از قلب جواب میده من برای خودم میخوام کا قلبم مثل سنگ بشه یعنی میشه

ما د يو چا دومره بې کچه انتظار کړے دی  ما د ګړۍ د ستن د هرې ټکا شمار کړے. 🖤 1401/11/1   

یکی از فامیل های ما دعا نویس بود، زمان مرگش کتاب دعا رو داد به پدر من، البته قسم داد که هیچکاری نکنی و فقط امانت دار باشی، چون گفته بود نوشتن دعا افتادن یا نیفتادن داره و ممکنه بچه هات از بین برن. ما هم گذاشتین ته کمد از ترسمون🤣

من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید*قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید
ولی برای سرد شدن بی احساس شدن  از بین بردن مهر یکی از قلب جواب میده من برای خودم میخوام کا قلبم ...

ببین اون موکل مشکلی که مدنظرت هست رو حل میکنه اما چون این موکلا شیطانی هستن و شیطان دشمنه قسم خورده ی آدمه ،صدتا مشکل دیگه برات به وجود میارن و باعث نحسی میشن 

دیگه هرجور خودتون صلاح میدونید

همشون الکی و خرافاتن      اگه میتونستن کاری بکنن یه کاری برای خودشون میکردن

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز