2789
عنوان

رد زخم قدیمی

569 بازدید | 12 پست

رد زخم قدیمی رو  چطوری  درمان کنم 

کسی هست رد زخم. قدیمی روی پوستش باشه درمان کرده باشه

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید معجزه بشه خوب بشم عمل پلک کردم ناموفق بود. شوهرم بهم بی محلی میکنه

من پلکمو یساله عمل کردم رد بخیه پلکم ناجور سفید شده گوشه های چشمم برجستگی داره چشمامم تقارون ندارن یکیش حدود ۲ میل پتوز گرفته. چطوری رد بخیه ها رو از بین ببرم کسی رد زخم یا بخیه قدیمی داشته. ک درمان کرده باشه

تو رو خدا میشه برام دعا کنبد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب شدین چ لیزری انجام دادین

رفتم دکتر پوست گفت چندوقت ازش گذشته دیگه ترمیم کننده کارنمیکنه روش باید لیزر کنی بعد از خودش نوبت گرفت ٨ جلسه رفتم هرجلسه ٢٠٠ الان دیگه معلوم نمیشه

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

ببین عزیزم باید حتما بری دکتر زیبایی قطعاو صددر صد درمان داره ..رد بخیه با لیزر پلکسر یا روشای دیگه قابل درمانه چن سال پیش یکی از بچه های باشگاهمون رو دستش جای بخیه وحشتناک بود رفت درستش کرد نپرسیدم با چه روشی ولی یادمه کاملاااا از بین رفت 

رفتم دکتر پوست گفت چندوقت ازش گذشته دیگه ترمیم کننده کارنمیکنه روش باید لیزر کنی بعد از خودش نوبت گر ...

رد بخیتون کجاتون بود اخه مال من سفیده میگن رنگدانه از دست داده نمیره.    چه نوع لیزری انجام دادین

رد بخیتون کجاتون بود اخه مال من سفیده میگن رنگدانه از دست داده نمیره.    چه نوع لیز ...

والا نوع لیزرنمیدونم دیگه خود دکتر به دستیارش گفت اونم انجام داد مال من زیر سینه سمت راستم بود رنگ بخیشم تیره شده بود

حالا برو دکتر خودش بهت توضیح میده

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
 کاش شمارشو داشتی

متاسفانه ندارم عزیزم

ولی اون زخمی که من دیدم خیلیییی بدتراز اینه که شما میگی

فقط باید یه دکتر خوب انتخاب کنی تو اینستاگرام بگرد کلی دکتر زیبایی هست تو شهرتونم دکترایی که کارشون کارای زیبایی هست حتما انجام میدن

انشالاکه درست میشه توکل به خدا