2777
2789
غصه نخور  من دلم روشنه ک همه چی درس میشه ولی اگرم بهم خورد نارحت نشیاااا اصلا خدا همیشه بهترین ...

درست ک نمیشه 

اون وقتی خدافظی کرده یعنی تموم 🥲

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ک شما ک میخوای بقیه نظر بدن قشنگ همه رو یکجا بنویس خوشتون میاد مردم بگن کو کو بزار بزار احتمال ...

علاف چی 

تو تاپیک هام کامل توضیح دادم حالم خوب نبود اون موقع ک تاپیک زدم نمیتونستم کامل بگم

چرا ؟؟😭😭😭😭

چون بابای منم همینقدر سختگیره

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
چون بابای منم همینقدر سختگیره

نامزد کردی؟🥲

اگ نهههههه ک به نظرم همونننننن اولللل بهشون بگین و این شرط رو بذارین ک پس فردا نزنن زیرش 

نامزد کردی؟🥲 اگ نهههههه ک به نظرم همونننننن اولللل بهشون بگین و این شرط رو بذارین ک پس فردا نزنن ز ...

نه بابا نامزد ندارم که

اره معلومه که میگم البته اینا خودشون سنتی و مقید تر احتمالا فقط راه بدن😂😂😂

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
دلت گرفته ولي دهنه مارو اسفالت ميكني از بس ميچرخيم پيدا كنيم دليلشو 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10052765/خانوما-شما-جایه-من-بودین-تو-این-شرایط-چیکار-میکردین?page=11