2777
2789
عنوان

خانوما شما جایه من بودین تو این شرایط چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 371 پست
میکم نی نی یار بعدا تاپیک رو پاک نمیکنه حذف نمیشه  ببینم فردا چیکار میکنم بهش میگم نمیخوای اد ...

اینجور بازم سین نمیکنه اذیت میکنه اجی خوشحال میشه و فکر می‌کنه همش دنبالشی به هرحال هرجور راحتی 

اینجور بازم سین نمیکنه اذیت میکنه اجی خوشحال میشه و فکر می‌کنه همش دنبالشی به هرحال هرجور راحتی  ...

زنگ بزنم ج نداد پیام بدم بهش 

میگم اگه میخوای تموم کنیم یه کلمه بگو اه

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره خب حق داره 

یعنی چی بابات نمیزاره ؟ 

اونم بیخود میگه ی سال 

ولی برو مشاوره ازدواج  ۱۰  جلسه یعنی ۱۰ هفته  هم خودت زمان بده بشناس بعد عقد کن

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌
پسره خب حق داره  یعنی چی بابات نمیزاره ؟  اونم بیخود میگه ی سال  ولی برو مشاوره از ...

آره حتما میریم 

الان واقعا خیلی دارم اذیت میشم 

آخه مگه دوره قاجاره 

نامزدمم راضی نمیشه با کسی بریم بیرون 

اگه درست نشه بین مون همه چی خراب میشه🥺

الان بخ نظرتون چیکار کنم 

چطوری نامزدم و راضی کنم ک با کسی بریم بعد از هم جدا شیم یعنی اونی ک باهامون میاد بره و تنها باشیم دیگ 

بعد اینکه نامزدم اینطوریه که الان فکر میکنه من به بابام نگفتم و هیچ تلاشی نکردم 

بعد فکر میکنه درک نمیکنم و ...

نمیدونم چطوری راضیش کنم 

چون اگه بعدش تنها بشیم بابامم شاید مشکلی نداشته باشه 

ولی بهش زنگ بزنم بگم یا چی کار کنم 

اصلا چی بگم بهش دقیقا 

آره حتما میریم  الان واقعا خیلی دارم اذیت میشم  آخه مگه دوره قاجاره  نامزدمم راضی ...

زنگ نزن .‌کسی که تورو بخواد و قسمتت باشه میمونه 

اون زرنگه داره گربه رو در حجله میکشه 

با کله خر بازی و مرغش ی پا داره داره حساب کارو میده دستت 

بنویس احیایاتتو و ترسهاتو خیلی آروم میشی ولی زنگ بزنی ممبعد هر سازی بزنه باید براش بندری برقصی

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌
زنگ نزن .‌کسی که تورو بخواد و قسمتت باشه میمونه  اون زرنگه داره گربه رو در حجله میکشه  ب ...

آخه مقصر بحث های قبل مون من بودم 

بعد اینکه الان بلاتکلیم همین طوری بمونه مامانم میگه دو سه روز دیگه تموم کن 

بعد من میخواستم اینو بهش بگم 

بگم ک دوباره با بابام حرف زدیم بابام اجازه میده بریم تنهام باشیم اما خب میگه از اینجا ک میریم و وقتی بر میگردیم کسی باهامون باشه 

نه اینکه کلا از اول تا آخر باهامون باشه 

مامانمم گفتش ک نمیشه ثانیه به ثانیه کسی باهامون باشه 

این خوبه؟؟

گروگان گرفته مگه بابات

تو روی بابات وایسا لباساتو بپوش برو بیرون گفت کجا بگو میرم پیاده روی 

یا بگو دارم با فلانی میرم یه نوشیدنی گرم بخورم

وای خدا چقدر دارم از دست بابات حرص میخورم 

تو روش چند بار اول داد و بیداد میکنع اما بعدش عادت میکنه

همچنین به پدرت بگو داری با اینده ی من بازی میکنی اگر اتفاقی برای رابطم افتاد نمیبخشمت

گروگان گرفته مگه بابات تو روی بابات وایسا لباساتو بپوش برو بیرون گفت کجا بگو میرم پیاده روی  ...

نمیتونم نمیشه اصلا نمیشه 

اونجوری دیگه واقعا منو گروگان میگیره😭😭

نمیتونم نمیشه اصلا نمیشه  اونجوری دیگه واقعا منو گروگان میگیره😭😭

بهش بگو لاقل اینو بگو که اگه چیزی شد نمیبخشمت تا عذاب وجدان بگیره.بگو با این کارت به پسره و خانواده اش بر میخوره و میرن بگو اون پسر اگر دنبال دختر بازی بود توی خیابون دسته دسته دختر ریخته نمیومد نامزد کنه بگو به فکر تشکیل زندگیه که نامزد کرده بگو باید باهاش بیرون برم هم اون رفتار من رو توی اجتماع ببینه هم من اون رو ببینم تا بفهمیم به درد هم‌میخوریم یا نه

بهش بگو لاقل اینو بگو که اگه چیزی شد نمیبخشمت تا عذاب وجدان بگیره.بگو با این کارت به پسره و خانواده ...

به خدا باهاش حرف زدیم چندین بار 

وقتی نمیذاشت عقد کنیم فکر کردی اجازه اینو میده😭😭

اصلا از اینکه بابام راضی شه ناامید شدم

حالا من عقد بودم از بس خانواده ها کرم ریختن از خونه فرار کردم.بنظر من خودتو بازیچه نکن فقط.منم با صی ...

صیغه نه حداقل یه بیرون رفتن ساده 

ببین تاپیک یکی مونده به آخرم گفتم منظورم چیه دقیقا چی میخوام

به خدا باهاش حرف زدیم چندین بار  وقتی نمیذاشت عقد کنیم فکر کردی اجازه اینو میده😭😭 اصلا از ا ...

راهی جز تو روش وایسادن نداری

به نامزدتم بگو من از تو خوشم میاد این شرایط خانواده منه خیلی خساسن تو هم اگه منو میخوای تحمل کن تا درست شه

من با بابات موافقم.ادم مذهبی ای نیستم اما خودم ۱هفته صیغه موندم.فرهنگ خانوادم و خودم اجازه نمی‌داد بیشتر.

اگر خانوادت این مدلن تو باید مثل من باشی با طرف مدتی دوست شو بعد که وارد خانواده شد دیگه عقد کن.دوره دوستی  رو بذار برای شناخت