2777
2789

واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه 😭😭

من ۶ ماه پیش نامزدی کردم 

بعد دو ماه پیش بود فک کنم گفتن بیاین عقد کنیم بابام گفت نه نمیشه فلان و فلان و ........🥲

بعد این به کنار بابام اصلا اجازه نمیده ما بیرون بریم 🥺

حالا نهایت رضایتی که تونستیم بگیریم این بوده که 

گفت مثلا با خواهرش بریم یعنی خواهر نامزدم 

نامزدمم بهش گفتم قبول نکرد 😔

بعد اونا گفتن که صیغه کنیم تا با بابام بذاره بیرون بریم که اونم نه میذاره صیغه کنیم نه میذاره بیرون 

الان به عقد راضی شده بابام که چون ما با هم بحث و ... داشتیم نمیشه عقد کنیم و این دفه اونا نمی‌خوان اونا در واقع نامزدم میگه یه سال بیرون بریم بعد عقد کنیم

واقعا نمیدونم چیکار کنیم 

نه بابام قبول میکنه بیرون بریم 

نه اون کنار میاد با کسی بریم 

من چیکار کنم این وسط 

از اون طرف حتی نامزدم تلفنی هم حرف نمیزنه میگه از پشت گوشی چیو میتونیم درست کنیم؟

😔😔😔

اصلا حرف نمیزنه آخرین بار یکشنبه حرف زدیم نه اینکه بشینیم قشنگ حرف بزنیم ها 🙃

فقط یه کلمه حرف زد گفت کار دارم از صبح تا شب یه بند بحث میکنی نمیذاری به کارام برسم 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

هوووف حالا من عقدم بابام میگه شرایطتتون خوب نیس نمیزاره عروسی کنیم😐

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید منظورش جهاز و ایناس همدردیم  🙃

اره همون

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

حالا ن درین حد سختگیری اما بازم اینجوری خوبه 

ما رسممون اینه کلا اول  عقد میکنن و بعد تو دوران نامزدی طی میکنن داماد فقط یکی دوروز مبتونه بیاد خونه عروس اما میتونه عروسو همه جا ببره حتی مسافرت و هر عشق و حالیم با هم بکنن کلا مسخره بازیه تو دوران شناخت عروس داماد عین زن و شوهر همن فقط تو خونشون نیستن🤦‍♀️

یه سوال 

از نامزدان مطمئن هستی که قصدش جدی هست و دوستت داره؟؟

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...
امان از دست این باباها.... منم دوران نامزدیم با اینکه عقد کرده بودیم بازم بابامیر میداد در کل زهر ما ...

من اگ بابام قبول نکنه کلا همه  چی تموم میشه 🥲

@ریحون74   میخونین نظری دارین بدین لطفا  @آدموهوا     @دختر_خانم_نقاش & ...

خوندم 

راستش آدم نمیدونه چی بگه 

هم پدرتون داره زیادی سخت میگیره هم نامزدتون ،تا بیرون رفتن وشناخت که نباشه نمیشه ازدواج کرد 

بالاخره یه طرف باید کوتاه بیاد 

مادرت رو پدرت نفوذ نداره ؟

یه سوال  از نامزدان مطمئن هستی که قصدش جدی هست و دوستت داره؟؟

قصد جدی ینی چی .

مگه دوستیم ک تازه بخواد بیاد خواستگاری ببینم  جدیه یا ن

حلقه م آوردن نشون