2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به این حالت اختلال پنیک گفته میشه باید برید پیش روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب. با خوردن دارو مشکل کا ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️هووفف تا پارسال تپش قلب بود الان ایناهم اضافه شدن 

پروپرانوول بدون تجویز میخورم بهتر میشم میترسم برم روانپزشک  🥲ب عنوان مثال  تو یک مکان نا آشنا میرم اینجور میشم بعد چند دقیقه بهتر میشم   فشار روحی قبلن روم بوده الانم هست به خاطر همین این حلتا بهم دست داده صدرصد

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️هووفف تا پارسال تپش قلب بود الان ایناهم اضافه شدن  پروپرانوول بدون تجویز میخورم ...

عزیزم نترس دوتا قرص برات مینویسه احتمالا آسنتراسرترالین و کوئنتیاکس. اینو بدون که اگه دارو نخوری خود به خود خوب نمیشی. تو اینترنت سرچ کن اختلال پنیک 

عزیزم نترس دوتا قرص برات مینویسه احتمالا آسنتراسرترالین و کوئنتیاکس. اینو بدون که اگه دارو نخوری خود ...

مرسی عزیزم چند وقت پیش  این حالت بهم دست داده بود که حتی پیش آشنا هم بشینم چیزی بخورم دستم بلرزه 🤦🏻‍♀️خیلی کار کردم تا حل شده الان اینو بهتر شدم  تقریبا ولی خودم میگم‌اظطراب اجتمایی چون وقتی کرونا اومد دیگه اصلن جایی نرفتم زیاد رفت و اومد با کسی نکردم اینجور شدم  ولی حتما با خانواده صحبت میکنم میرم‌در جریان هم هستن میگن ببریمت میرم حتما 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792