2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به این حالت اختلال پنیک گفته میشه باید برید پیش روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب. با خوردن دارو مشکل کا ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️هووفف تا پارسال تپش قلب بود الان ایناهم اضافه شدن 

پروپرانوول بدون تجویز میخورم بهتر میشم میترسم برم روانپزشک  🥲ب عنوان مثال  تو یک مکان نا آشنا میرم اینجور میشم بعد چند دقیقه بهتر میشم   فشار روحی قبلن روم بوده الانم هست به خاطر همین این حلتا بهم دست داده صدرصد

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️هووفف تا پارسال تپش قلب بود الان ایناهم اضافه شدن  پروپرانوول بدون تجویز میخورم ...

عزیزم نترس دوتا قرص برات مینویسه احتمالا آسنتراسرترالین و کوئنتیاکس. اینو بدون که اگه دارو نخوری خود به خود خوب نمیشی. تو اینترنت سرچ کن اختلال پنیک 

عزیزم نترس دوتا قرص برات مینویسه احتمالا آسنتراسرترالین و کوئنتیاکس. اینو بدون که اگه دارو نخوری خود ...

مرسی عزیزم چند وقت پیش  این حالت بهم دست داده بود که حتی پیش آشنا هم بشینم چیزی بخورم دستم بلرزه 🤦🏻‍♀️خیلی کار کردم تا حل شده الان اینو بهتر شدم  تقریبا ولی خودم میگم‌اظطراب اجتمایی چون وقتی کرونا اومد دیگه اصلن جایی نرفتم زیاد رفت و اومد با کسی نکردم اینجور شدم  ولی حتما با خانواده صحبت میکنم میرم‌در جریان هم هستن میگن ببریمت میرم حتما 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز