2777
2789
عنوان

همسرداری💚پنج دقیقه وقت بزار لطفا

154 بازدید | 26 پست

#راههای_تشنه_نگه_داشتن_همسر

⚠️👈 1.  اولین و یکی از ضروری ترین کارها اینه که ظاهر مرتب و آراسته داشته باشید شلخته و نامرتب بودن خیلی تو ذوق میزنه  

💞👈 سعی کنین لباسهای متنوع و شاد بپوشید اگر بتونید هر روز یه لباس بپوشین عالیه چون مردها تنوع طلبن و لذت میبرن

💞👈  همیشه به خودتون عطر بزنین

💞👈  به مدل موهاتون تنوع بدید دیگه با وجود کانال ها و سایت های مختلف همه بلدید یه روز موی باز لخت یه روز موهای ویو شده یه روز از پشت به صورت دم اسبی یه روز خرگوشی یه روز بافت انواع شینیون های ساده و هزاران مدل دیگه که میتونید استفاده کنین

💞👈  آرایش ملایم و زیبا داشته باشید نیازی نیست غلیظ آرایش کنین فقط در حدی که صورتتون بی حال و خسته نشون نده کافیه.

💞👈  هفته ایی دو الی سه بار ماسک صورت بزارید

💞👈  سعی کنین هر روز قبل اومدن همسرتون یه دوش کوچیک بگیرید که بوی عرق یا غذا ندید.

💞👈  موقع ورود همسرتون یه لبخند رو لباتون داشته باشید تا چهره اتون زیباتر به نظر برسه

رزا هستم زن سوم مختار(به شوخی)عاشق نی نی سایتایام و چند سال خواننده ی خاموش بودم. امیدوارم دوستان خوبی باشیم🌼جنوبی هستم و استقلالی چهار آتیشه!

میخوام صد سال سیاه حالش خوب نباشه ازش متنفرم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

#راهکار هایی برای ایجاد روابط صمیمی با همسر❤️

💞به  همسرتان و احساسات او  توجه کنید .

💕هنگام صحبت با او ، از نگاه مستقیم بی بهره اش نگذارید .

💞محبت خودتان را به او ، بر زبان آورید .

💕عشق خودتان را به او اثبات کنید !

💞گاهی وقتها لازم است که خودمانی و عاشقانه او را صدا بزنید .

💕گاهی برایش یادداشت و پیامک و جملات عاشقانه بنویسید .

💞همسرتان را با دیگران مقایسه نکنید .

💕به او فرصت حرف زدن بدهید .

💞حرف هایش را با دقت گوش کنید .

💕معانی حرف هایش را بفهمید ، شاید با کنایه و غیر صریح حرف می زند .

💞از همسرتان مدام عکس بگیرید .

💕بدون مناسبت بهم هدیه دهید .

💞برخی کارها را با  مشارکت هم انجام دهید .

💕گاهی تنهایی با هم بیرون غذا بخورید ، ولی بچه ها نفهمند .

💞گاهی‌خوشگذرانی دو نفری ،  بدون همراهی فرزند ، ضروری است .

رزا هستم زن سوم مختار(به شوخی)عاشق نی نی سایتایام و چند سال خواننده ی خاموش بودم. امیدوارم دوستان خوبی باشیم🌼جنوبی هستم و استقلالی چهار آتیشه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر عالی ممنون 👌🏻😍

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

ببخشید تنوع لباس پول میخواد اخه همه که پول ندارن 

بعدش یکی مثل من که شاغل هست باید تمیزکاری کنه و غذا بپزه و هزارتا کار دیگه نمیتونه که دیکه به خودش برسه

گناه من سادگی بود .
میخوام صد سال سیاه حالش خوب نباشه ازش متنفرم

عزیزم،میتونم بپرسم مشکلشون چیه؟ 

ولی از صمیم قلب براتون دعا میکنم 

ببخشید تنوع لباس پول میخواد اخه همه که پول ندارن  بعدش یکی مثل من که شاغل هست باید تمیزکاری کن ...

عزیزم چند ساعت میری سر کار باید برنامه ریزی کنی برای کارهات و هر روز یک کار انجام بدی کارت سبک میشه مثلا یه روز  جارو، یک روز گردگیری، برای غذا هم شب درست کن برای نهار غذا باشه، دوباره شب 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
ببخشید تنوع لباس پول میخواد اخه همه که پول ندارن  بعدش یکی مثل من که شاغل هست باید تمیزکاری کن ...

خب چون شاغل هستید که نمیشه کلا خودتونو از یاد ببرین

در کنارِ کارتون به خودتون هم برسین

مثلا روزانه یک بار رو حموم برین 

پنجشنبه وجمعه به خودت برس منظورس روزای بیکاریتوته اینطوری خوبم هست اگرهمیشه ادم ارایش داشته باشه یکنواخت میشه

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

عزیزم،میتونم بپرسم مشکلشون چیه؟  ولی از صمیم قلب براتون دعا میکنم

مشکلم اینه ک قهر میکنه میره تو خودش تا ده روز تا یه هفته

من از بی محبتی دارم ازش متنفر میشم

هنوز ازدواج نکردم باهاش تو رابطه ام یکسال و خرده ایه

دوماهی میشه ک یهویی اینجوری میکنه واقعا خستم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
مشکلم اینه ک قهر میکنه میره تو خودش تا ده روز تا یه هفته من از بی محبتی دارم ازش متنفر میشم هنوز ا ...

خب دلیلش رو ازش بپرس رک و راست بهت بگه دردش چیه؟ 

پنجشنبه وجمعه به خودت برس منظورس روزای بیکاریتوته اینطوری خوبم هست اگرهمیشه ادم ارایش داشته باشه یکن ...

من همیشه ارایش کم دارم ولی تنوع لباس واقعا پول مبخواد 

گناه من سادگی بود .
خب دلیلش رو ازش بپرس رک و راست بهت بگه دردش چیه؟ 

مشکلم اینه میاد چرت وپرت میگه ک مشکلاتم زیاد بود بهشون فکر کردم و احتیاج داشتم تنها باشم

درک ک نداره رابطه یعنی چی

مشکلم اینه ک قهر میکنه میره تو خودش تا ده روز تا یه هفته من از بی محبتی دارم ازش متنفر میشم هنوز ا ...

سعی کن باهاش حرف بزنی اصلا سکوت نکن کارتو بدتر میکنه

میدونم سختته ولی سعی کن فضای آرومی براش ایجاد کنی

و همچنین سعی کن بخندونیش طوری که فقط کنارت احساس ارامش کنه

باور کن جواب میده