2777
2789

فقط میدونم زندگی زوری روروحیه بچه هام تاثیر میزاره 

واسه یه روزتولحظه زندگی کردم الان ۶ماهه دارم بدهی های اون یه روزو میدم یعنی خاک  چرا ادما ازخجالت اب میشن چرا نوشابه نمیشن  والامن رفتم دانشگاه شوهرکنم  بهم نگفته بودن بایداینهمه امتحان بدم یکی پاسخگوباشه  ودراخر  مژه ای دل که مسیحا نفسی می آید   شوهرخوب مگرگیر کسی میاید   کاربر نوشابای سابقم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نام خدا من 

همین تازگی هم زن صیغه کرده سه ماهه خونم تو شیشه است ،شش ماه به خودم زمان دادم که ازش فاصله بگیرم ، نتونم کنار بیام با بچه ها میرم و با یک خداحافظی برا همیشه خوشحالش میکنم الآنم برا بچه ها موندم که هم مادر ببینن هم پدر، چون طلاقم بگیرم بازم نمیشه ازواج کنم ،ازدواج کنی حضانت بچه ها گرفته میشه 

به نام خدا من  همین تازگی هم زن صیغه کرده سه ماهه خونم تو شیشه است ،شش ماه به خودم زمان دادم ک ...

نه بابا ازدواج چیه مگه ادم از یه لانه چند بار میخواد نیش بخوره؟؟ اصل کار پول پول باشه ادم قشنگ مستقل میشه میدونی من نه پشتوانه دارم نه پول بچمم دختره واسه ایندش نگرانم هیچ راهی واسه طلاق ندارم میسوزم و میسازم💔