من خیلی موهام بلند بود تا پایین کمرم خیلی سوخته بودن و موخوره البته مجردم رنگ و اینا نکردم فقط از اتومو و اینا بعد رفتم یکوچولو کوتاه کنم و کراتین کنم.ارایشگر راهمو زد گفت کراتین و اینا خیلی بده بدرد نمیخوره و اینا ..منم ترسیدم موهامو تایکم پایین سینم کوتاه کردم .راست میگفت؟؟؟خداییش بده کراتین ؟
نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔 پس دوباره میذارم.. امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹 دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید براتون آیت الکرسی میخونم ..
اگر جلوی موهامو کراتین. کنم، بعد چتری بزنم، خوب وایمیسه؟!
بعد زیر زوسری بره اونطرف خراب نمیشه؟!
💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من یجا پرسیدم میخاستم موهامو دکلره کنم بعد رنگ بزنمو کراتین انجام بدم ولی اون خانم گفت نمیشه کراتین انجام بدی اگ بخای دکلره کنی واقعا راسته ؟چرا نمیشه؟
کدوم بدتره؟زندگی کردن مثل یک هیولا یا مردن مثل یک انسان..
💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
والا من هر مشتریممیره شش ماه بعد حتما میاد ریشه گیری اگ بد بود فرار میکرد😂 اما موخوره درمانی جز م ...
واقعا،؟؟اخه با اشک موهامو کوتاه کردم واقعا سختم بود خواستم یکم کوتاه شن بعد کراتین کنم اون چنان رای منو زد که گفتم خداروشکر که کراتین نکردم اما بعدش خیلیا گفتن نبابا اگه موادش و جاش خوب باشه هیچی نمیشه ..خب چکار کنم موخوره نگیرن جز کوتاهی مثلا میگن مال خشکیه مو ؟؟
نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔 پس دوباره میذارم.. امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹 دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید براتون آیت الکرسی میخونم ..