2777
2789
عنوان

شوهر

311 بازدید | 24 پست

نمیدونم چشه خیلی بی ذوق و بی حوصلس نسبت به همه چی

یه موقعایی که کمم پیش میاد خیلی خوبه شوخی میکنه تازگیا گل میخره شام میبره بیرون.

کمتر از یه ساله عروسی کردیم من از چندروز بعد عروسیم دانشگام باز شد مجبور شدم برم یه شهر دیگه دیر به دیر میومدم خونه حس میکنم بنای رابطمون بد شد از همون اول

شوهرم تو زمان عقد خیلی بیشتر میل داشت به من

الان میشه که چندوقت به چندوقت اصلا سمتم نمیاد امروز ازش پرسیدم میگه میلی ندارم 🥺

نمیدونم باید چیکار کنم

یجوری رفتار کرد که انگار براش فرقی نداره من ناراحت باشم یا ن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مدلی درس خوندن بعداز ازدواج خیلی بده. ینی تو درستت خیلی لذت میبری؟

من دانشجو بودم که عقد کردیم بعد مجازی بود همه چی گفتیم خبری نیس به محضی که عروسی گرفتیم دانشگاه باز شد 

من دانشجو بودم که عقد کردیم بعد مجازی بود همه چی گفتیم خبری نیس به محضی که عروسی گرفتیم دانشگاه باز ...

باز بتونی انلاین ادامه بدی بهتره وگرنه به نظر من درس رو ترک کنی خیلی به نفع خودت و زندگیته.چون وگرنه همینجوری باید بگذره تا درس تموم شه که اون موقع شوهرت وزندگی معلوم نیس چطور بشه.موفق باشی

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐
من جات بودم نمیرفتم شهر دبگه برای درس خوندن و شوهرم و تنها نمیزاشتم  برای میل رابطه ج ن س ی خب ...

یه هفته دو هفته ای یه بار اونم دو دقیقه نمیشه قبلا بهتر بود الان میگه مگه ما تازه عروس دومادیم یکسال گذشته میگم من سر جمع دو سه ماه خونه نبودم چطو برات انقد عادی شده میگه خب چیکار کنم وقتی میلی نیست

یه هفته دو هفته ای یه بار اونم دو دقیقه نمیشه قبلا بهتر بود الان میگه مگه ما تازه عروس دومادیم یکسال ...

ببین شاید مشکا جنسی داره 

ببین من خودم متاهلم گاهی ۱۰روز ببار گاهی هفته دوبار بستگی داره 

سوهرت چند سالشه