2777
2789
عنوان

کیلیپسم شکست 😭

286 بازدید | 19 پست

چهارشنبه سوری سال قبل یکی برای مامانم ، یکی خودم خریده بودم.

خیلی گرون خریده بودم...هیچی الان از دستم افتاد و شکست :/

من واقعا هنگ کردم ، خیلی محکم بود.

خیلی ناراحتم...

الهی رفع بلا از خانوادم بشه .

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

خیلی هم خوشگل بود...

من چیزی یهویی بشکنه میترسم!

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چند خریده بودی

اشتباه نکنم 300 یا 400راستش دقیقش یادم نیست.

فقط یادمه اون موقع میگفت مجلسی هست.. مامانم میگفت خیلی گرونه

اشتباه نکنم 300 یا 400راستش دقیقش یادم نیست.فقط یادمه اون موقع میگفت مجلسی هست.. مامانم میگفت خیلی گ ...

هر چی خواستم بگم ترسیدم

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

من چی بگم صبح دستبند (بنگل)که دو هفته بودم خریده بودم چند ثانیه قبل از بیرون رفتن از خونه تو دستم شکست هنوزم تو شوکم به قول شما انشالله رفع بلا از خودم و خانواده ام باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
ایشالا یه نو شو بخری من ماهی دوتا کلیپس میشکنم دیگه خیلی مراقب باشم یکی

منم، زیاد میکشه

اینو ی برا خودم و مامانم بود.

دعا کن خدا به مامانم و داداشم و من کنارهم عمرطولانی باسلامتی و تندرستی و شادی و بندگی بده هرموقع هم خواست ما 3 تا رو باهم دست در دست هم در مکان مقدس باهم قبض روح کنه و باهم ما رو ببره بهشت

من چی بگم صبح دستبند (بنگل)که دو هفته بودم خریده بودم چند ثانیه قبل از بیرون رفتن از خونه تو دستم شک ...

اره

آدم میترسه ....تو بهت میره

انگار تو خوابه