2777
2789
عنوان

رنگ پوست سبزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 67 پست

دیگه از عقل نداشتشونه 🙁

پوست سبزه به این قشنگی و بانمکی پوست باید بدون لک و جوش باشه سبزم باشه ک خیلی نازه همه جای دنیا دارن رنگ پوستشونو تیره میکننن یه ایرانه هنوز تو فکر پوسته برفی و فلانه همه رنگ پوستا قشنگی خودشونو دارن در کل ☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش منم الان دلم شکست 

البته خودم پوستم سفیده

ولی همه خانما باید به نوعی شرم بدن رو تجربه کنن حالا یکی رنگ پوست یکی چاقی لاغری یکی اعضای صورت یا بدن یکی مو و...

هربار میبینم کسی بخاطر بدنش ناراحت بشه واقعا قلبم میشکنه 

منم سبزم

ودقیقا مثل خودتت پوستم صافه

اما واقعیته

لاک های جیغ و شبرنگ و این چیزا به ما نمیاد

همیشه سعی میکنم رنگ نود و گوشتی و گلبهی و اینا بزنم

با اینکه خودمم ناخن کارم

من جو گندمی هستم... ولی خب سبزه هم قشنگع 

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
بعضیا چقدر میتونن رک باشن و راحت دل بشکنن

باورت میشه از اونموقع که همچین حرفی زده همش دستامو نگاه میکنم میگم ینی واقعا راست میگفته؟دستام زشته؟

کاربری دست دونفره..من و دوستم
چقد بیشعور بوده ديگه نرو پيشش  كلا ارايشگارا ب خودشون اجازه نظر دادن ميدن

دقیقا ، بعضیا میبینی نظر میدن اما محترمانه

اما ایشون... دیگه نمیرم پیشش واسه ریموو هم میرم یجا دیگه

باورت میشه از اونموقع که همچین حرفی زده همش دستامو نگاه میکنم میگم ینی واقعا راست میگفته؟دستام زشته؟

اشتباه میکنی دیگه 

اخه آدم مگه واسه حرف هر کسی تحت تاثیر قرار میگیره 

ولش کن بهش فکر نکن انگار ن انگار

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
منم سبزه‌م خب راست گفته خیلی رنگا به ما نمیاد عوضش سفید و رنگای شبرنگ خیلی شیک میشه رو دستمون

آخه عزیزم ایشون میتونست با لحن قشنگتری هم بیان کنه همچین موضوعیو🤦‍♀️💔

اشتباه میکنی دیگه  اخه آدم مگه واسه حرف هر کسی تحت تاثیر قرار میگیره  ولش کن بهش فکر نکن ...

من کلا عاشق لاک زدنم همون روز تا از ارایشگاه برگشتم دلم میخواست ناخونامو بردارم ناراحت بودم خیلی حس بدی داشتم💔

میفهمم درکت میکنم من بچه هام مث خودم سبزن خیلی مقایسه میشن با بچه های اقوام. ب چشم خودم دیدم طرف بچه ...

عزیزممم دقیقا متوجهم چی میگین چون خودمم زیاد دیدم همچین چیزاییو. ولی رنگ پوست سبزه بسیار جذابه😍😍اکثر مدلها خودشونو به اب و اتیش میزنن برنزه شن