2777
2789

مطب؟زیرساعت۱۵۰نیست تهران

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اصفهان هستی کلینیک و مرکز مشاوره توحید نرو صاحبش دکتر امیر کشاورز هست یک روانپزشک رفتم شهریار موذنی از عوارض داروی اعصاب بدجور گرفتار شدم اصلا گردن نگرفت خدا لعنتش کنه

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
تاثیری داشته براتون عزیزم؟چند جلسه رفتین تا تاثیرشو ببینید

بستگی به موضوع داره دوره بایدکامل بشه 

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
بستگی به موضوع داره دوره بایدکامل بشه 

احساس میکنم قراره مثل اطرافیان بهم نصیحت بگه و حرفای کلیشه ای بزنه که ب دردم نخوره و حالم بدتر شه.. امیدوارم اینجوری نباشه چون حالم واقعا بده 

احساس میکنم قراره مثل اطرافیان بهم نصیحت بگه و حرفای کلیشه ای بزنه که ب دردم نخوره و حالم بدتر شه.. ...

نه عزیزم والا مشاور من که نصیحت نمیکنه. تحلیل میکنه برات تمرین میده و.....

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بستگی به مشکلت داره چی باشه و چقدر لازم باشه

در کل موقت موثره و حس خوب میده اگه مشکل حل بشه بعدش یا کلن به حد پذیرشش برسی و باهاش کلنجار نری

اگه بین زوجین مشکل هست که باید هر دو مراجعه کنن وگرنه با مراجعه یکی ممکنه بی نتیجه باشه

نه عزیزم والا مشاور من که نصیحت نمیکنه. تحلیل میکنه برات تمرین میده و.....

من تابحال نرفتم روانشناس عزیزم در جریان نیستم میشه یکم بگی از اونجا.

احساس میکنم مشکلم بگم با تمسخر نگام کنه یا...

و اینکه من یاد این مشکلم میوفتم یا موقع گفتنش خواه ناخواه گریم میاد حس میکنم اونجا نمیتونم اینکارو بکنم...

من تابحال نرفتم روانشناس عزیزم در جریان نیستم میشه یکم بگی از اونجا. احساس میکنم مشکلم بگم با تمسخر ...

کاملا راحت باش. اصلا گریه هم کن چرا میخوای مقاومت کنی

اگه مشاور خوبی انتخاب کنی نه حالت براش مسخره س نه گریه ت. اونا کارشون همینه

اینقدر هم کمکت میکنه که میگی کاش زودتر باهاش صحبت میکردم

فقط،مشاور خوبی انتخاب کن. من تهرانم خیلی جاها که معروف هم بودن رفتم ولی این اخری که تو همین سایت یکی از کاربرها بم معرفی کرد خیلییی عالی و متفاوت بود

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.