2777
2789
عنوان

همسرم.......

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 43 پست

سلام عزیزم حقوق ماهم همینقدره ولی دریغ از یه ریال پس انداز میشه بگی چطوری جمع میکنی؟؟؟ شوهرم همش میگه زن باید پول جم کن باشه ولی من واقعا نمیدونم چطوری باید پس انداز کنیم

مثلا در ماه چی میخرید چقدر خرجتونه چقدر خرج بچه تونه 

اگ بهم راهکار بدی واقعا دعات میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم حقوق ماهم همینقدره ولی دریغ از یه ریال پس انداز میشه بگی چطوری جمع میکنی؟؟؟ شوهرم همش میگ ...

ببین اوایل بورس ما یه سود خوبی کردیم . من دوران مجردیمم طلا ذاشتم که بکارمون اومد. قبل ازدواجم همسرم کالاهازو خریده بود چون دوس بودیم باهم از قبل جمع و جور کردیم. بعد همسرم یه مغازه داشت دوران مجردی اونو جمع کرد پولی دستمون اومد. بعد از طرفی ماه به ماهم جمع کردیم در واقع همش وامه. الان هست میلیون ماهیانه قسط میدیم

سلام عزیزم حقوق ماهم همینقدره ولی دریغ از یه ریال پس انداز میشه بگی چطوری جمع میکنی؟؟؟ شوهرم همش میگ ...

با۱۲ تومن اصلا پس انداز ندارید؟ یا قسطم دارید؟ چندتا بچه داری؟ مستاجری؟

اره کلا باید اولش یه پول خوبی خرج کنی اینا که میگن از صفر اومدیم بالا همش دروغه یا واسه اوایل اینستا ...

اره من سیزده تومن خرج کردم همش شد ده کا‌.  تبلغیم نمیگرفتم. باید هزینه کنی. دقیقا حرفی که زدی درسته. مثلا پنج سال پیش خیلی اینکارا جواب میداد من یادمه مثلا سحر رستگار اوایل اینستا اومد داستان نوشت. الان که مگس میپرونه روزانه کلی در میاره

با۱۲ تومن اصلا پس انداز ندارید؟ یا قسطم دارید؟ چندتا بچه داری؟ مستاجری؟

اره قسط داریم قسطا ک کم بشه هشت تومان میمونه برامون یه دختر سه ساله دارم و مستاجرم نیستم

ولی بخدا هیچ پس اندازی نمیتونیم بکنیم

اره قسط داریم قسطا ک کم بشه هشت تومان میمونه برامون یه دختر سه ساله دارم و مستاجرم نیستم ولی بخدا ه ...

همسرت ناهارا میاد خونه یا نه؟ خوب دختر بچت شیرخشکی و پوشکی هم که نیس. غذای بیرون ماهی یکبار. لباس زیاد نمیخریم ما چون اصولا جایی نداریم مهمونی بریم سالی دوبار میخریم. واسه بچه ام زیاد میخرم چون تو سن رشده. خونه ی مادرشوهرم هفته ای یک یا دو روز. خونمون مهمون نمیاد فقط ماهی یکبار خواهرام میان دو روز میمونن. خودم چون ناهارا تنهام غذای گوشتی درست نمیکنم یعنی منظورم قرمه و قیمه هست. غذاهای شمالی کم خرجن درست میکنم. ماهی دو کیلو چرخ کرده میگیرم جای غذای بیرون کباب ماهیتابه ای درست میکنم میخوریم. مصرف برنجمون بالا نیس چون خیلی وقتا حال ندارم درست کنم نونی میخوریم. خودم زیاد اهل شیرینی جات نیستم نمیخریم قند شکر چای مصرفمون پایینه. روغنم همینطور.  به پسرم خیلی میرسم. خداروشکر خودمم بدون دارو و قرص کمبود هیچ ویتامینی ندارم سرمام نمیخورم چون تا دلت بخواد پزتقال میخوریم. میرزاقاسمی باقلی قاتوق سیروابیج واویشکا غذاهای کم خرجن حدودی. سیب زمینی. گوشت و مرغم میخریم ولی بیشترشو پسرم میخوره مثلا ماهی دوتا مرغ دوکیلو چرخ کرده. یه کیلو خورشتی که اینو هرماه نمیخریم یهو یه ران میخریم هر چند مدت. عدس و لوبیا زیاد میخوریم کوکوسبزی کوکو بادکوبه که شمالیه. و چیزای دیگه😅 چون شوهرم ناهارا نیس زیاد خرج نداریم . یکماه میبینی مرغ و گوشت ریاد نمیخریم عوضش بهداشتیارو میخریم. حالا فکر کن پسر من شیرخشکی و پوشکی هم هست🤣🤣حالا از این ببعد امیدمون به بالا رفتن حقوقه و شیرخشک نیمخوره دیگع پسرم. وام چهارتومنی رو تازه گرفتیم. خونم چندماهه خریدیم. نمیتونی پس انداز کنی فقط وام باید بگیری که مجبور بشی. بگم پول ارایشگاه اصلاااا نمبدادم فقط سالی یکبار دکلره میکردم جای ارزون ولی خوب. ولی  الان یه مدته ناخن و مژه میرم که اگه بعد عید فشار بیاد نمیرم تا شش ماه بعدش که یکی از قسطامون تموم میشه🤣🤣🤣🤣 مسافرتم سالی یکبار شمال کشور

همسرت ناهارا میاد خونه یا نه؟ خوب دختر بچت شیرخشکی و پوشکی هم که نیس. غذای بیرون ماهی یکبار. لباس زی ...

راستی املت و نیمرو یار جدا نشدنیه منو همسرمه خیلی زیاد دوس داریم ولی تنوع میدیم مثلا توش سیب رمینی یا قارچ اضافه میکنم فلفل دلمه فلفل سبز تند🤣🤣

اره قسط داریم قسطا ک کم بشه هشت تومان میمونه برامون یه دختر سه ساله دارم و مستاجرم نیستم ولی بخدا ه ...

هشت تومن واست میمونه تنها راهش اینه که بشینی همین امروز واسه یکماه اینده برنامه بریزی حتی بنویسی تو ماه چیا بخوری بزنامه ی غذایی بنویس‌. مفید ولی کم خرج. ببین فلافل هم خیلی کم خرجه خودت درست کنی. تو روغن کم‌ . مثل بیرون پف نمیکنه چون روغنش زیاد نیس ولی مزه همونه

هشت تومن واست میمونه تنها راهش اینه که بشینی همین امروز واسه یکماه اینده برنامه بریزی حتی بنویسی تو ...

واسه دخترتم که غذای جدا درست نمیکنی. من هر یک روز در میون غذای جدا میپزم شصت درصد مرغ و گوشت خرج پسرم میشه چون همشم همین غذارو میخوره سوپ دوس نداره. مرغ و برنج گوشت و برنج اینارو میخوره.  این روندم الان دوماهه. قبلا که بچه تر بود نه. تو هفته حتما مرغ و گوشت بگنجون ولی تنوع بده که خودتون راضی باشید خخخ. مثلا ماکارونی رو با سویا و فلفل دلمه وسیب زمینی و دوتا سوسیس جنس خوب درست کن خیلی. عالی میشه. اگه ذرتم داری اصافه کن‌ ‌‌ ببین من فصل ذزت میشه فریز میکنم. یه چیزهایی رو ما پول نمیدیم هرماه. مثلا خیار شورو خودم درست میکنم. ترشی و مربا نمیخوریم دوس نداریم چندان. ولی هست تو خونه واسه مهمون.  مثلا گوجه رو قبل زمستون فریز میکنم گوجه ی زمستون خوب نیس. واسه پسرم موز میخرم چون خراب میشه زود گرونم هست خودم زیاد نمیخورم هر چند روز میخورم واسه همین فریز میکنم میزارم بیرون یکم یخش وا میشه چهارمغز میزنم بهش میدم میخوره. ببین در این حد حتی. 

هشت تومن واست میمونه تنها راهش اینه که بشینی همین امروز واسه یکماه اینده برنامه بریزی حتی بنویسی تو ...

ممنون عزیزم من شوهرم خیلی ولخرجه در ماه شش، تا مرغ میخریم هر روز برنج

و دوماه یک بار یک گوسفند میخریم

چون شوهرم خیلی گوشت خوره میوه هم خیلیییییییی مصرف داریم دخترمم روزی پنجا تومان کم کم خرج خوراکیشه

واقعا ولخرجی میکنه ولی در اخر میگه زن باید جمع کن باشه

این بهم زور داره خودش خرج میکنه منو محکوم میکنه

واقعا لطف کردی دوست خوب و کدبانوی من

ممنونم ک وقت گذاشتی

اره من سیزده تومن خرج کردم همش شد ده کا‌.  تبلغیم نمیگرفتم. باید هزینه کنی. دقیقا حرفی که زدی د ...

اره تازه به نظرم نسبت به ۱۳ ت خوب اومدی بالا

ولی کسی که سرمایه اولیه چند صد میلیونی داره وقت بذاره رو پیجش واقعا عالی میاد بالا و به طبع درامد خوبی هم درمیاره

🏃🏻‍♀️

ممنون عزیزم من شوهرم خیلی ولخرجه در ماه شش، تا مرغ میخریم هر روز برنج و دوماه یک بار یک گوسفند میخر ...

فداتشم چه خبرتونههههههههههه شما دیگه خیلی مصرفتون بالاس🤣😅😅😅😅 با این حساب بیست تومنم در ماه کمتونه😅نوش جونتون عزیزم

فداتشم چه خبرتونههههههههههه شما دیگه خیلی مصرفتون بالاس🤣😅😅😅😅 با این حساب بیست تومنم در ماه کمتو ...

ممنون عزیزم آره بخدا

متاسفانه شوهرم ولخرجه و فقط هم غذا باید گوشتی باشه

اخرای ماه همیشه پول کم میاریم