2777
2789
عنوان

همسرم.......

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 43 پست
😂😂😂😂 بخواب دختر ، همه چی خوبه خدارم شکر کن،  فقط وام از کجا گرفتید ، ما در به در وامیم واس ...

پول خوابوندیم بانک مهر. کارکرد حساب داریم فقط با همون کارت کار میکردیم بعد چندماه حدودا شش ماه وام گرفتیم‌ حقوق همسرمم از همین بانک میگیره واسه همین کارکرد بالا بوده. پولم که خوابوندیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هکین الان پسرم داره صافم میکنه نمیزاره یه گوشی دست بگیرم یه ظرف بشورم . طول روزم یه ساعتم نمیخوابه. ...

انلاین شاپ برای شرایط تو خیلی خوبه به نظرم

کلا اگه سفت بچسبی بالای ۵۰ ت میتونی دربیاری 

🏃🏻‍♀️

ببخشید چقد گذاشتید ؟ الان قسطاش چقدره؟

پنجاه که قطعی بوده. اون ورم کارکرد داشتیم توضیح دادم تو پیاما. دقیق نمیدونم بین سه تا چهار تومنه. ۶۵ تومن وام دادن. خوب نبوده هاااا چون همه چی چندبرابر شد تو این چندماه

قیافش چجوریه؟ میخوام ببینم میگن هرکی اخلاق داره قیافه نداره هرکی قیافه داره اخلاق نداره درسته 😶

⊹ ִֶָ  𝑳𝒐𝒏𝒆𝒍𝒚 𝑩𝒖𝒕 𝑺𝒕𝒓𝒐𝒏𝒈 ⊹ ִֶָ                                                    ⊹ ִֶ به آرزوهام قول رسیدن دادم :) ⊹ ִֶָ  👸🏻. ִ. بعضی ها باید قاضی میشدن از بس که بقیه رو قضاوت می کنن 🚶‍♂️🍷    ⊹ ִֶָ              
خیال بد نکردم که. میگم طبیعیه ؟ هستن همچین مردایی ؟

بله یه فرشته هایی هستن اتفاقی که بهشون میگن اقا

الهی تن شون سالم باشه به فکر زن و زندگی ان خیر ببینن

البته بگم تعدادشون فوق العاده محدوده😂😂😂

انلاین شاپ برای شرایط تو خیلی خوبه به نظرم کلا اگه سفت بچسبی بالای ۵۰ ت میتونی دربیاری 

انقد خاطره ی بد دارم. یه پیج بلاگری داشتم داستان های واقعی مینوشتم خیلی از لحاظ اعصاب دیوونم کرده بود خرجشم کردم در اخرم فروختمش. انقذ تبلیغات مزخرفه بلاگرایی که تبلیغ میگیرن خیلی فیکم میزنن وخشتناک اذیت میکنن اینا روی خوششون هست که نشون میدن

انقد خاطره ی بد دارم. یه پیج بلاگری داشتم داستان های واقعی مینوشتم خیلی از لحاظ اعصاب دیوونم کرده بو ...

اره کلا باید اولش یه پول خوبی خرج کنی اینا که میگن از صفر اومدیم بالا همش دروغه یا واسه اوایل اینستا بوده

🏃🏻‍♀️