2777
2789
عنوان

همسرم.......

526 بازدید | 43 پست

قشنگا یه سوال من همسرم از لحاظ اخلاقی نمیگم بیسته ولی بداخلاقم نیست فقط یکم بی ذوق و بی حوصله اس که فکر کنم بخاطر تایم کاری بالاش باشه. خیلی هم کم حرفه کلا تا سوال نپرسی حرف نمیزنه.

ولییییی هرچی در بیاره خرج منو پسرم میکنه خونه ماشین طلا همه چی واسه منه. بدون دعوا و مرافه میخره ها نه اینکه من اصرار کنم. همین چند روز پیش ۱۱۰ تومن طلا خرید برام بدون اصرار. همین پولم وام گرفته. یعنی پولدااار نیستیم ولی جمع میکنیم حقوق همسرم ۱۲ تومنه . یه یچه ام دارم تازه. خونوادشم حمایت نکردن از اول. میگماااا الان باید شک کنم؟ میگن یه مزدی خوب باشه باید شک کرد🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درود خداوند بر شما باد ببینم میتونید با همین فرمون یه کاری کنید اختلاف بیفته 🤣🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

اره باید شک کنی یعنی چی که مرد اینهمه خوب باش برو گیرای الکی بده دعوا راه بنداز یعنی خوشیژده زیر دلت دیگه بی خیال حالا یکیم خوب شما بدش کن

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
نه شک چیه بابا ولی ازش پول بگیر تو هم یه کار راه بنداز درامدتون بالا بره

هکین الان پسرم داره صافم میکنه نمیزاره یه گوشی دست بگیرم یه ظرف بشورم . طول روزم یه ساعتم نمیخوابه. ولی چه کاری؟ میتونی بهم پیشنهاد بدی؟