2777
2789
عنوان

بچه ها تک فرزندی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم تک فرزند نیستم اما هرچی تک فرزند اطرافم هست

خیلی لوس و عقده ای ان فک میکنن از دماغ فیل افتادن

رفتارشون قابل تحمل نیست و زیادم اجتماعی نیستن

چون تمام توجه و هزینه و .... فقط رو اونا بوده دیگه زیاده خواه و مغرور میشن انگار.

حالا نه اینکه همه اینجوری باشن من طبق تجربه خودم گفتم

قطعا داشتن خواهر و برادر خیلی خوبه

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/

من نظرم اینه بچه یا نباید باشه یا حداقل دو تا باشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

با این شرایط جامعه منطقا فکرم نباید بهش کرد 

ولی من داداش کوچیکم عاشقشم دو تا بچه ایم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
منم میخام پسرم تک فرزند باشه شما هیچ وقت دلت خواهر یا برادر نمیخاست؟

گاهی به ندرت

اما فقط به برادر بزرگ تر از خودم

اما خب نه توی ۹۹ درصد مواقع راضیم چون نمیتونم محبت پدر و مادرم رو با بچه دیگه ای تقسیم کنم🥲

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

نه خوب نیست من خودم تک بچه ام واقعا تنهام و از یجایی به بعد درونگرا و سرد شدم 

اینکارو نکنید حداقل دو تا باشن بهتره :) مخصوصا در آینده من خودم به این فکر میکنم اگر یه روز پدر مادرم نباشن قراره چیکار کنم برم پیش فامیل هایی که از صد تا دشمن بدترن؟ دلم به چی باید خوش باشه 

ایناس که بده:)

خودم دوتا بچه رو دوست دارم، اما شرایط برام مهم تره

بقول معروف کمیت رو فدای کیفیت نمیکنم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من تک‌فرزندم اصلا دلم نمیخواست و نمیخواد خواهر برادر داشته بودم خیلی راضیم 

اماااااااا گاهی وقتا دلم میخواد یه خواهر داشتم باهاش دردو دل میکردم حرف میزدم اما بعدش باز میگم بهتر که ندارم 

بنظرم بیاری خوبه دختر باشه که چه بهتر

شخصاً راضیم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

به تربیت خانواده بستگی داره

داداش من بهترین رفیقمه اصلا هیچوقت با خودم نگفتم

ای کاش خواهر داشتم یا ای کاش داداشم دختر بود

اتفاقا زندگی با جنس مخالف خودش چیزای زیادی به آدم یاد میده

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/
خودم دوتا بچه رو دوست دارم، اما شرایط برام مهم تره بقول معروف کمیت رو فدای کیفیت نمیکنم

منم دقیقا همین فکر میکنم آخه تو این وضعیت ميترسم بهش ظلم کنم چطور دوتا بچه رو تامین کنم تازه میخام خودمم برم سرکار 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤