2777
2789
عنوان

جلوی رابطه شونو بگیرم ؟

320 بازدید | 9 پست

دخترم کلاس پنجمه جدیدا تو کلاس مدرسه با یه دختری صمیمی شده همش زنگ تفریح با همن و تو خونه تصویری حرف میزنن این دختر طفلکی با پدرشو نامادری زندگی میکنه 

از صحبتای دخترم فهمیدم همش از نامادری حرف میزنه 

دخترم خیلی زرنگه همه حرفای دوستشو به من انتقال نمیده 

ولی من نگران دخترم هستم 😞 پیش خودم فکر میکنم فکر و ذهنش میره سمت مشکلات این دوستش

چکار کنم به نظرتون ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من کلاس سوم تماس تصویری میگیرهبا دوستش  یه صندلی شکسته هم داریم میشینه رو اون پا رو ما میندازه چنان ژست میگیره پشت گوشی موهاش هم با ناز میده پشت گوش با عزیزم عزیزم هم حرف میزنه یکی ندونه فکر میکنه ملکه انگلیس هست 😂😂😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من باشم جداشون میکنم انشاءالله اون دختر به آرامش برسه ولی دختر شما این وسط درگیر مشکلات خانوادگی دوستش میشه و قطعا براش مشکل سازه ولی اینکه چه جوری رابطشون رو قطع کنی خیلی مهمه از مشاور کمک بگیر

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

وا مگه میشه دوستش ک انقد صمیمیه باهاش رو سر همچین ماجرایی ازش جدا کنید نکنید اینکارو ب بچه هاتون تو رو قران ب اسم دلسوزی میبینم والدین چ ظلمایی ک در حق بچه هاشون میکنن اونوقت میگن چرا بچه هامون باهامون دوست نیستن 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
دلم واسه اون دختره سوخت مث ینفر اینجا تاپیک زده بود میگفت هر کی میفهمه پدر مادرش از هم طلاق گرفتن از ...

منم دلم به بچه س طفلی مادرخودش طلاق گرفته سالها با پدرش تنها زندگی کرده ولی حالا که باباش ازدواج کرده با مادر جدید داستان دارن 

عقیده خودم اینه به هر حال این هم یه تجربه میشه برا دخترم 

یه درسه 

الان آمار جدایی خیلی بالاست این دختر نباشه یکی دیگه 

خودم باید دخترمو متوجه مشکلات روابط با دوستان آسیب دیده کنم 

خدا کمکم کنه چون دخترم لجبازه