2777
2789
عنوان

یه چی بگو ته خنده باشه 😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 22 پست
خدایی ی وقتایی خیلی بدگیر میدن الان تاپیک دوس پسر زدم قفل کردن گفتن تاپیک دوس پسر ممنوعه😂😂😂🔪⛏️🔪 ...

یس یس صحیحه😂😂😂

توله دلم تنگه برات..y🍼👶🏻...https://abzarek.ir/service-p/msg/1371840
حالا جالبه شوهرم خیلی خیلی جدی بهش میگه خانوم جون مرقد کجاس😂😂😂😂بعد که بهش میگم چرا گفتی، قسم میخ ...

وااااای😂😂😂😂😂😂شوهرت جدی بوده خیلی باحاله😂😂

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد رجب افتادم مامان بزرگش فوت شده بودهمه همسایه هااومده بودن واسه تسلیت یه همسایمون آقابودزیادنشست ...

😂😂😂😂😂😂

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

شوهرم برای دخترم خوراکی خریده بود منم گفتم بعد از شام میخوری .شامش رو نصفه خورد بهش گفتم غذاتو نموم کن گفت یه مقدار هم جا گذاشتم برای خوراکی خوردن ..عین همینو گفت چقد منو شوهرم خندیدیم گفتم به خدا ما بچه بودیم خنگ بودیم 😂😂

برای چیزی که ۵ سال بعد؛۵ دقیقه هم بهش، فکر نمیکنی حرص نخور.  
شوهرم برای دخترم خوراکی خریده بود منم گفتم بعد از شام میخوری .شامش رو نصفه خورد بهش گفتم غذاتو نموم ...

خخخ هزارماشالا

خداشاهده پسرم و شوهرم خواب بودن اتقدررر خوشحال شدم گفتم یه امشب و دخترمم زود خوابی منم الان استراحت ...

😂😂😂😂عزیزممم سالم باشه ان‌شاءالله

منم یه شبایی که خییلی خستمه هرکاری میکنم چشمای دخترم😳اینجوریه😂 یعنی اون لحظه دلم میخاد خودمو خفه کنم😂