۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿زود بزرگ نشو دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه نفس کشیدنمی دخترم ….
اینکه دخترم تو سالن تو بغلم خوابید ساعت ۱۱ خوشحال بدو بدو اومدن بزارمش تو تختش همونجا یهو دیدم داره ...
خخخخخ بچه اینه دیگ😂
۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿زود بزرگ نشو دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه نفس کشیدنمی دخترم ….
مادربزرگ شوهرم امشب میگفت وای من یبوسیت گرفتم مرقدم درد میکنه😁😁😁😁😁 ببخشید بی ادبی بود
چه ب فکر مرقدش بوده😂😂😂
خداشاهده پسرم و شوهرم خواب بودن اتقدررر خوشحال شدم گفتم یه امشب و دخترمم زود خوابی منم الان استراحت میکنم یهو دیدم عین پلنگ داره نگام میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣الانم داره با کلیپس من سرم و میخارونه😐😐
خدایی ی وقتایی خیلی بدگیر میدن الان تاپیک دوس پسر زدم قفل کردن گفتن تاپیک دوس پسر ممنوعه😂😂😂🔪⛏️🔪هیچی نگیم بهتر