2777
2789
عنوان

یه چی بگو ته خنده باشه 😂😂😂😂

329 بازدید | 22 پست

جوک، خاطره، حتی یه تیکه کلمه 

خدایی جنبه شوخی داشته باشیم

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

حالم عالیه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه دخترم تو سالن تو بغلم خوابید ساعت ۱۱ خوشحال بدو بدو اومدن بزارمش تو تختش همونجا یهو دیدم داره نگام میکنه و همچنان بیداره✋✋✋✋خنده دار تر از این😬😬

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

مادربزرگ شوهرم امشب میگفت وای من یبوسیت گرفتم مرقدم درد میکنه😁😁😁😁😁

ببخشید بی ادبی بود

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  
اینکه دخترم تو سالن تو بغلم خوابید ساعت ۱۱ خوشحال بدو بدو اومدن بزارمش تو تختش همونجا یهو دیدم داره ...

خخخخخ بچه اینه دیگ😂

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
مادربزرگ شوهرم امشب میگفت وای من یبوسیت گرفتم مرقدم درد میکنه😁😁😁😁😁 ببخشید بی ادبی بود

چه ب فکر مرقدش بوده😂😂😂

🚶‍♀️

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
درکت میکنم😭😂

خداشاهده پسرم و شوهرم خواب بودن اتقدررر خوشحال شدم گفتم یه امشب و دخترمم زود خوابی منم الان استراحت میکنم یهو دیدم عین پلنگ داره نگام میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣الانم داره با کلیپس من سرم و میخارونه😐😐

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
سوتیمو بگم تعلیق میشم😐😂

خدایی ی وقتایی خیلی بدگیر میدن الان تاپیک دوس پسر زدم قفل کردن گفتن تاپیک دوس پسر ممنوعه😂😂😂🔪⛏️🔪هیچی نگیم بهتر

یاد رجب افتادم مامان بزرگش فوت شده بودهمه همسایه هااومده بودن واسه تسلیت یه همسایمون آقابودزیادنشست هی چای وحلواوخرمامیخوردبهورجب بلندشدزدش گفت گمشو بیرون درسته من عزادارم ولی حواسم هستش کلی خرماو.....خوردی اصلالازم نکرده فاتحه تم نخواستم😂😂😂😂😂

چه ب فکر مرقدش بوده😂😂😂

حالا جالبه شوهرم خیلی خیلی جدی بهش میگه خانوم جون مرقد کجاس😂😂😂😂بعد که بهش میگم چرا گفتی، قسم میخوره میگه متوجه منظورش نشدم😁😁

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند