vednes مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1654 عنوان کارما 305 بازدید | 18 پست کیا به کارما اعتقاد دارناینکه شخصی ک بدی کرده تو همین دنیا جوابشو میگیرهاگه تجربه ای داشتین بگینیا اگ دیدین این موردو با چشم خودتون اسمم کامل نشده 😂 wednesday الان شد😐😂 1401/11/26 | 23:45 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآریایی۱۳۶۷۷۷۷۷ عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 508 اینجانب بارها با گوشت پوست خود لمس کردم الان میترسم حرفای یکی تکرار کنم چه برسه به قضاوت
azazas عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 54 شک نکنین واقیعت داره من برا خودم پیش اومده کار بدی در حق کسی کردم جوابشم گرفتم بدجور ❤الهم صل الله محمد و ال محمد❤
vednes مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1654 اینجانب بارها با گوشت پوست خود لمس کردم الان میترسم حرفای یکی تکرار کنم چه برسه به قضاوت جدا؟میتونی مثال بزنی البته اگ دوس داری اسمم کامل نشده 😂 wednesday الان شد😐😂
vednes مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1654 شک نکنین واقیعت داره من برا خودم پیش اومده کار بدی در حق کسی کردم جوابشم گرفتم بدجور کارما ب نظرم چیز خوبهمنم راضیم تو همین دنیا جواب کارای بدمو بگیرمولی ی شخصی کاری بدی در حق من کرده ک یکساله هنوز درگیرشم. هرروز لعنتش میکنم.. با خودم میگم چرا هیچیش نمیشه... پس کو عدالت☹️☹️☹️ اسمم کامل نشده 😂 wednesday الان شد😐😂
vednes مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1654 دیدم برا بعضیا 👌 اسمم کامل نشده 😂 wednesday الان شد😐😂
vednes مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1654 من اصلا ندیدم راستش و به نظرم ظالم همیشه سالمه😀 منم دارم ب همین نتیجه میرسمولی دوس دارم کارما واقعیت داشته باشه😥 اسمم کامل نشده 😂 wednesday الان شد😐😂
لیلیوم؛ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 675 تو یه دوره از زندگیم سه نفر بهم تهمت زدن که آتیش گرفتم واگذارشون کردم به خدا .خداشاهده هرسه شون دقیقا ابرشون همون جوری رفت که به من تهمت زده بودن.
vednes مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1654 تو یه دوره از زندگیم سه نفر بهم تهمت زدن که آتیش گرفتم واگذارشون کردم به خدا .خداشاهده هرسه شون دقیق ... خداروشکر🙏انشالله ک برا منم اتفاق بیوفته و اون شخصی ک بهمون ظلم کرده رو ببینم ک ب سزای عملش رسیده اسمم کامل نشده 😂 wednesday الان شد😐😂
azazas عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 54 کارما ب نظرم چیز خوبه منم راضیم تو همین دنیا جواب کارای بدمو بگیرم ولی ی شخصی کاری بدی در حق من ... شما از کجا میدونی جواب کار بدشو نگرفته حتما طرف باید قطع عضو بشه بعضی وقتا ادم جوری از لحاظ روحی خراب میشه که صد برابر بدتر از ضربه فیزیکیه ❤الهم صل الله محمد و ال محمد❤
لیلیوم؛ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 675 خداروشکر🙏 انشالله ک برا منم اتفاق بیوفته و اون شخصی ک بهمون ظلم کرده رو ببینم ک ب سزای عملش رسیده میبینی عزیزم هرکسی جواب اعمالشو تو همین دنیا پس میده همسر من میگه بهشت و جهنم تو همین دنیاس
vednes مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1654 شما از کجا میدونی جواب کار بدشو نگرفته حتما طرف باید قطع عضو بشه بعضی وقتا ادم جوری از ... عزیزم کلاه گذاشته سرمونالان راس راس داره برا خودش میچرچهدادگاه وپاسگاش برا ما مونده☹️☹️ اسمم کامل نشده 😂 wednesday الان شد😐😂
vednes مدیر استارتر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 1654 میبینی عزیزم هرکسی جواب اعمالشو تو همین دنیا پس میده همسر من میگه بهشت و جهنم تو همین دنیاس انشالله که همینطور باشه🙏🙏🙏 اسمم کامل نشده 😂 wednesday الان شد😐😂